6χρονος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έγινε για λίγο αστυνομικός – Η έκπληξη στα γενέθλιά του

6χρονος έγινε για λίγο αστυνομικός - Η έκπληξη και οι ευχές για τα γενέθλιά του

Ο 6χρονος Αναστάσης από την Τήνο, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια, «έγινε» για λίγο αστυνομικός, όπως ονειρευόταν. Ανήμερα των γενεθλίων του κατάφερε να ζήσει το όνειρό του.

Η ευχή του μικρού Αναστάση εκπληρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, μετά από σχετικό αίτημα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make – A – Wish» (Κάνε – Μια – Ευχή – Ελλάδος).

Ο 6χρονοςς θαυμάζει τους αστυνομικούς! Γοητεύεται από την ικανότητά τους να «πιάνουν» τους κακούς και τους κλέφτες. Η ευχή του δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το να γίνει αστυνομικός!

Έτσι έλαβε μια απρόσμενη πρόσκληση από την αστυνομία της Τήνου. Μία πρόσκληση που θα τον οδηγούσε όλο και πιο κοντά στο όνειρό του!

Ο μικρός Αναστάσης «μεταμορφώθηκε» για μερικές ώρες σε αστυνομικό, φόρεσε τη στολή του σώματος και μαζί με τους «συναδέλφους» έπιασαν κάποιους παραβάτες, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου, μέσα σε ένα λεωφορείο στο οποίο ήταν και όλοι φίλοι και συμμαθητές!

Τόσο η οικογένεια του όσο και ο ίδιος έδειχναν απίστευτα χαρούμενοι και αρκετά συγκινημένοι γι αυτή την πραγματοποίηση της έκπληξης. Χιλιάδες συναισθήματα πλημμύρισαν κοιτάζοντας τα μάτια του Αναστάση, είχε την ευκαιρία να φορέσει τη στολή, να φωτογραφηθεί με τα περιπολικά και τους συναδέλφους του.

Στην συνέχεια του έκαναν μια εκδήλωση με δωράκια από φίλους και στην συνέχεια του έστειλαν ένα game room στο σπίτι.

Φυσικά, η αστυνομία σε συνεργασία με το «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) είχε ετοιμάσει και τα κατάλληλα δώρα στον νέο της αστυνομικό. Ο Ανάστασης τα άνοιξε όλα με ανυπομονησία, έσβησε την τούρτα του παρέα με τους αγαπημένους συμμαθητές και συγγενείς και του πρόσφεραν ένα Game Room στο σπίτι. Μια ημέρα που δύσκολα θα ξεχάσει…

Η οικογένεια μέσω του Cyclades24.gr, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν σε αυτή την έκπληξη. «’Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν και μας δώσανε περισσότερη χαρά στην χαρά του παιδιού μας…Η Παναγία μας πάντα κοντά μας….Να μας προσέχει και να μας χαρίσει απλόχερα υγεία και ευτυχία… Σας ευχαριστώ θερμά όλους σας… Και ακόμη περισσότερο το Make a wish και την Ελληνική Αστυνομία»

Διαβάστε επίσης:

6 εξαιρετικά παιδικά βιβλία για να γνωρίσουν τα παιδιά από νωρίς τα κατορθώματα των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης

Θέμα χρόνου οι συλλήψεις για το θρίλερ της Πάτρας – Η μαρτυρία που ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για την Τζωρτζίνα

Ο Κύβος του Ρούμπικ, ένα από τα πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια που θα προσφέρεις ποτέ σε ένα παιδί