8 τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο jacket που ίσως δεν έχεις σκεφτεί

Must κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα δερμάτινα jackets έχουν την τιμητική τους τις εποχές που δεν κάνει ούτε πολύ κρύο, ούτε πολλή ζέστη (δηλαδή, τώρα την άνοιξη και το φθινόπωρο).

Ήρθε, λοιπόν, η περίοδος να φορέσουμε τα leather jackets μας, αλλά πώς; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι δύσκολο να φορέσεις ένα δερμάτινο σακάκι, καθώς ταιριάζει σε πολλά looks, από πρωινά μέχρι βραδινά. Συνήθως, είναι τα δερμάτινα biker jackets που επιλέγουμε, καθώς είναι η πιο κλασική και safe επιλογή. Επίσης, το μαύρο είναι η πρώτη επιλογή μας σε χρώμα, με το καφέ να έρχεται δεύτερο.

Όμως, ξεχνάμε ότι υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές. Σε χρώματα, αρχικά! Τη φετινή άνοιξη μπορείς να διαλέξεις ένα leather jacket σε γαλάζιο ή ροζ που είναι στη μόδα ή αν δεν θέλεις να επενδύσεις σε κάτι που σου μοιάζει εφήμερο, μπορείς να διαλέξεις ένα κόκκινο ή λευκό που είναι πιο κλασικές αξίες, ενώ φυσικά υπάρχουν πάντα και τα καφέ! Επίσης, τo δερμάτινο σου μπορεί να είναι πιο μακρύ απ’ ό,τι το έχεις φανταστεί ή και cropped που είναι της μόδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr

Συνδύασε leather jacket με ριγέ ή καρό φόρεμα