Σοκ! 9χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την μητέρα του

Σοκ προκαλεί η είδηση που θέλει 9χρονο αγόρι να σκότωσε την μητέρα του στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Η Πολίν Ράντολ δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της την Δευτέρα, 6 Μαΐου, και την επόμενη μέρα ο μικρός γιος της κατηγορήθηκε για φόνο.

Το αγόρι, που σκότωσε την 51χρονη με όπλο, είχε υιοθετηθεί πριν από τρία χρόνια και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μέλη της οικογένειας.

Οι αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τις συνθήκες της δολοφονίας ή λεπτομέρειες που να εξηγούν γιατί το παιδί θεωρείται ως ύποπτο για τη δολοφονία.

Η άτυχη 51χρονη που έπεσε νεκρή από το χέρι του 9χρονου που υιοθέτησε

Ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων

Κόρη της άτυχης γυναίκας αποκάλυψε ότι το αγόρι, το οποίο είχε υιοθετηθεί πριν από τρία χρόνια, είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων και λίγο καιρό πριν το φονικό, είχε αρχίσει να συμπεριφέρεται περίεργα, τρομοκρατώντας το θύμα.

«Μια φορά είχε πει στον γιατρό ότι φοβόταν ότι μεγάλωνε έναν serial killer» είπε μία από τις κόρες του θύματος στο 24 Hour News 8.

Άλλη κόρη της οικογένειας, 23 ετών, δήλωσε στο Detroit News ότι η μητέρα προσπαθούσε να βοηθήσει όσο μπορούσε τον 9χρονο. «Ο θάνατος της μητέρας μου βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που δεν εκπαιδεύτηκαν για θέματα ψυχικής υγείας και δεν ακούνε όταν τους ζητάτε βοήθεια».

Η κοπέλα χαρακτήρισε τον δράστη ως «ένα γλυκό, στοργικό παιδί που χρειαζόταν περισσότερη βοήθεια από αυτή που του έδινε η μητέρα μας». Σύμφωνα με την ίδια, ο 9χρονος προερχόταν από μια διαταραγμένη οικογένεια, με τη βιολογική του μητέρα να κάνει χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να έρθει σπίτι. Έχει τραυματιστεί ψυχολογικά από αυτά που είδε εκεί μέσα. Θέλω όλοι να μάθουν ότι δεν είναι κακό παιδί. Αγαπούσε τη μητέρα. Ξέρω ότι είναι ήσυχη. Ακόμα τον αγαπάει και ξέρω ότι θέλει οι άνθρωποι να μην σκέφτονται άσχημα γι’ αυτόν».