«Αφιέρωσα τη ζωή μου στα παιδιά. Έζησα την απώλειά τους»: Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου

Θρίλερ στην Πάτρα: To post που προκαλεί ερωτηματικά ένα μήνα πριν από το θάνατο της Ίριδας

Μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την ανακοίνωση του πορίσματος των Ιατροδικαστών και την κατάθεση της αδελφής της στην Ασφάλεια, μίλησε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ξεσπά, δηλώνοντας αθώα για τους θανάτους των 3 παιδιών της.

«Δεν έκανα κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σ’ αυτά. Εζησα την απώλειά τους»

«Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια» ήταν η δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Να δικαιωθούν τα παιδάκια μας

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ. Δήλωσε ξανά βέβαιη για την αθωότητα της αδερφής της και τόνισε πως αν υπάρχει μισή πιθανότητα στο εκατομμύριο να έχει πειράξει τα παιδιά η Ρούλα Πισπιρίγκου, τότε κάποιοι πρέπει να χάσουν τις θέσεις τους.

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιεχόμενο της κατάθεσης. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία αρκετά χρονοβόρα, Απάντησα σε ό,τι με ρώτησαν. Διηγήθηκα αρκετά περιστατικά έτσι όπως τα έχω ζήσει εγώ και μέχρι εκεί.

Ακόμα και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά γιατί έβλεπα πώς ήταν απέναντι τους και πώς τα κοιτούσε. Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη.

Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο για εμένα το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζήτησε «ηρεμία κατ’ αρχήν από όλους και ψυχραιμία. Να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και περιμένω τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας».

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Αγοράκι 2 ετών λιποθύμησε μέσα στη θάλασσα

Αυτά είναι τα παιχνίδια slime και squeeze που ανακαλούνται – ΜΗΝ αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με αυτά

«Σχολείο, έχε το νου σου στο παιδί…»: Συγκινεί η επιστολή μαθήτριας Λυκείου στο σχολείο της