Αγ. Παντελεήμονας: Αφγανός προσέγγισε 12χρονο για να έχουν ερωτική συνεύρεση με αμοιβή

Αγ. Παντελεήμονας: Αφγανός προσέγγισε 12χρονο για να έχουν ερωτική συνεύρεση με αμοιβή

Η επικοινωνία του 25χρονου Αφγανού με αποδεκτή  12χρονο υπέπεσε στην αντίληψη της μητέρας του, προχώρησε σε καταγγελία και Αστυνομικοί του Αγίου Παντελεήμονα προχώρησαν σε σύλληψή του

Πώς ξεσκεπάστηκε η δράση του Αφγανού

Η μητέρα έφηβου αντιλήφθηκε ότι ο 12χρονος γιος της είχε γίνει αποδέκτης μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απο 25χρονο Αφγανό ο οποίος αναζητούσε ερωτική συνεύρεση. Όπως διαπίστωσε η μητέρα του ανήλικου, ο Αφγανός επιχειρούσε να πείσει τον έφηβο σε συνομιλία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να συνευρεθουν ερωτικά, δελεάζοντάς τον με χρηματική αμοιβή αναφέρει το nantiareport.gr.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (03/09) η μητέρα μετέβη στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα όπου κατήγγειλε το περιστατικό και με τις υποδείξειςτων Αστυνομικών “εκλεισαν” ραντεβού με τον 25χρονο Αφγανό.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αγιου Παντελεήμονα συνόδευσαν τον 12χρονο και παρέμειναν αθέατοι, σε επιτήρηση των κινήσεων του ανηλίκου. Σε συνεργασία με την περιπολία της ΔΙΑΣ Αγίου Παντελεήμονα στην εμφάνιση του 25χρονου Αφγανού προχώρησαν στη σύλληψή του (03/09-20.00) στο 157 της Αχαρνών.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος του ο Αφγανός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός ξεκινούν από τη μουσική που ακούν οι σημερινοί 13χρονοι

“Τα Δημοτικά θα είναι πρόβλημα”: Οι ειδικοί ανησυχούν για το άνοιγμα των σχολείων και κρούουν το καμπανάκι

“Άδειασε η χαρά από τις ζωές μας. Μας λείπεις”: Συγκινεί ο μπαμπάς της 7χρονης Αναστασίας