Άκης Πετρετζίκης: “Θέλω ηρεμία στο σπίτι – Αυτό βρήκα στη γυναίκα μου!”

Άκης Πετρετζίκης: "Θέλω ηρεμία στο σπίτι - Αυτό βρήκα στη γυναίκα μου!"

Με αφορμή τη νέα του εκπομπή μαγειρικής στον ALPHA, o Άκης Πετρετζίκης μίλησε πρόσφατα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική του ζωή, την γυναίκα και τον μπέμπη του.

Ανοίγοντας την καρδιά του, ο γνωστός σεφ είπε: «H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε τρόπο να βρούμε χρόνο”! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα». Πρόσθεσε μάλιστα: «Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου! Ήταν πράγματα άχρηστα»»!

Τι ήταν αυτό που τον κέρδισε στην γυναίκα του

Άκης Πετρετζίκης: "Θέλω ηρεμία στο σπίτι - Αυτό βρήκα στη γυναίκα μου!"

Στην ερώτηση αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή απάντησε: «Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες “αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή”. Είναι πολύ απλό»!

Για τον γάμο του ανέφερε: «Δεν έκρυψα τον γάμο μου! Ποτέ δεν θα το έκρυβα, δεν είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό. Την ημέρα του γάμου θα το έλεγα. Είχα την επιλογή να το δημοσιεύσω.»!

Και πρόσθεσε: «Ο γάμος για τον άνδρα είναι διαφορετικός. Είναι και λίγο πάρτι. Για τη γυναίκα είναι άγχος. Π.χ. δεν είχα προσέξει ποτέ τα λουλούδια στον γάμο! Δεν ασχολήθηκα καθόλου πλην του φαγητού. Όλα τα άλλα τα έκανε η Κωνσταντίνα.»

«Όταν το παιδί στην κοιλιά είναι ήρεμο θα είναι και μετά ήρεμο!»

Αναφορικά με τη ζωή του στο σπίτι, ο ίδιος είπε ότι κάνει αρκετή γυμναστική, αλλά και ότι κοιμάται πολύ νωρίς κάθε βράδυ.

Και τόνισε για τον γιο του: «Κοιμάται ο πιτσιρικάς… Έχει να κάνει με την κοιλιά. Όταν ήταν στην κοιλιά ήταν ήρεμος. Η Κωνσταντίνα δεν νευριάζει ποτέ»!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Ανήμερα της Πανελλήνιας Μέρας Δωρεάς Οργάνων ο 16χρονος Ντίνος “έδωσε” ζωή σε 7 συμπολίτες μας

Τα παλιά παιχνίδια εκπαιδεύουν τα παιδιά με μοναδικό τρόπο για τη μεταμόσχευση οργάνων

11χρονη με μαχαίρι στην τάξη: Ανατροπή στο συμβάν – Τι συνέβη πραγματικά στο σχολείο