Ακόμα ένα δημοτικό σχολείο της Αττικής απέκτησε πολύχρωμη διάβαση!

Mετά τον Άλιμο, το Καματερό και τους Αγ. Αναργύρους, ένα ακόμα δημοτικό σχολείο αναλαμβάνει με πρωτοβουλία του Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων να παρέχει ακόμα περισσότερη ασφάλεια κατά την προσέλευση των μαθητών.

Ο λόγος για το 11ο δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου, το οποίο διαθέτει πλέον τις δικές του πολύχρωμες διαβάσεις, οι οποίες όχι μόνο 11ο δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου11ο δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίουομορφαίνουν τον δρόμο, αλλά και ενισχύουν την προσοχή των οδηγών, ανά πάσα στιγμή τύχη να περάσουν από εκεί. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων στο σχετικό δημοσίευμά του:

Οι διαβάσεις στο σχολείο μας έτοιμες!!! Η σημερινή συμμετοχή παιδιών και γονέων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Χαϊδαρίου για την απόλυτη στήριξη στην προσπάθειά μας και την ομάδα ” Μαμάδες+ στο Δρόμο” για την συνεργασία.

Με καλή διάθεση, σωστή οργάνωση και προγραμματισμό πετύχαμε το σημερινό αποτέλεσμα που μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όσους σήμερα μας τίμησαν με την παρουσία τους. Το πρώτο βήμα έγινε, το επόμενο είναι να κάνουμε όλοι μαζί σωστή χρήση των διαβάσεων, για ασφαλή μετακίνηση από και προς το σχολείο μας!!!

Μάθετε περισσότερα για τις “Μαμάδες στον Δρόμο” εδώ.

Δείτε το αρχικό post:

Οι διαβάσεις στο σχολείο μας έτοιμες!!! Η σημερινή συμμετοχή παιδιών και γονέων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας….

Gepostet von Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 11ου δημοτικού σχολείου Χαϊδαρίου am Sonntag, 2. Februar 2020