Αληθινή ιστορία: Πώς μια ζωγραφιά έσωσε τη ζωή ενός 7χρονου αγοριού με καρκίνο

Όλα ξεκίνησαν το 2015 για τον 7χρονο Emre Erulkeroglu από τη Βρετανία, ο οποίος υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους, αλλά οι γιατροί ήταν απόλυτοι πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Όταν μια μέρα ξύπνησε με φρικτούς πόνους και κάνοντας εμετό, οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά αφότου τα συμπτώματα υποχώρησαν οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο. Οι πόνοι όμως επέστρεψαν και το αγόρι πέρασε πολλές εβδομάδες υποφέροντας.

Η μητέρα του δεν σταμάτησε να ψάχνει μια εξήγηση και συνέχισε να πηγαίνει καθημερινά στο νοσοκομείο, ρωτώντας μήπως είχε ακυρωθεί κάποιο ραντεβού και υπήρχε κενό για το γιο της.

«Ένας γιατρός μού είπε να σταματήσω να τον ρωτάω κάθε μέρα αν έχει πονοκέφαλο, γιατί ίσως τελικά εγώ τον έκανα να πιστεύει ότι πονάει. Έτσι, χαλάρωσα λίγο, πιστεύοντας ότι με τη στάση μου τον έκανα χειρότερα και ότι μπορεί να ήταν ημικρανίες», αναφέρει η μητέρα του παιδιού.

Όμως, λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Emre ζωγράφισε μια μαύρη βούλα στο μέτωπο του, δείχνοντας στη μητέρα του το κέντρο του πόνου. Το αγόρι μπήκε σε λίστα αναμονής για μαγνητική τομογραφία, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν θεωρήθηκε επείγουσα. Όσο όμως περίμενε, τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infokids.com.cy