Αρχική Αληθινές Ιστορίες Αληθινή μαρτυρία: «Κάθε πρωί που φεύγω για δουλειά, αφήνω ένα κομμάτι του εαυτού μου πίσω»

Αληθινή μαρτυρία: «Κάθε πρωί που φεύγω για δουλειά, αφήνω ένα κομμάτι του εαυτού μου πίσω»

Όλοι οι εργαζόμενοι γονείς ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να αφήνεις τα παιδιά σου στο σπίτι και να πρέπει να πας για δουλειά, ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής τους.

Μία μαμά, η οποία καθημερινά αφήνει την λίγων μηνών κόρη της στο σπίτι για να πάει στην εργασία της, εκμυστηρεύεται πόσο δύσκολο της είναι αυτό και νομίζω ότι οι περισσότερες θα συμφωνήσουμε μαζί της…

«Κάθε πρωί πριν φύγω για τη δουλειά φιλάω την κόρη μου, ξέροντας ότι αυτά τα ζουμερά μαγουλάκια και τα μικρά χεράκια θα μου λείπουν για τις επόμενες 8 με 9 ώρες. Η καρδιά μου γίνεται χίλια κομμάτια όταν την ακούω να κλαίει και να με φωνάζει καθώς βγαίνω από την πόρτα, ενώ όσο σκέφτομαι ότι όταν γυρίσω σπίτι θα την χαρώ για πολύ λίγο, αφού θα πλησιάζει η ώρα για ύπνο, στεναχωριέμαι περισσότερο.

Δουλεύω πλήρες ωράριο και κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι αφήνω πίσω μου ένα κομμάτι από την καρδιά μου, ένα κομμάτι του εαυτού μου....

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.