Αρχική InfoMommy Συμβουλές Αν είσαι γονιός αυτό είναι το μυστικό για να δείχνει το σπίτι σου πάντα καθαρό

Αν είσαι γονιός αυτό είναι το μυστικό για να δείχνει το σπίτι σου πάντα καθαρό

Το να παραμείνει το σπίτι καθαρό με τα πιτσιρίκια να παίζουν και να τρέχουν πάνω κάτω είναι δύσκολο. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι περισσότεροι γονείς. Όταν μεγαλώνεις παιδιά, τα τινά με την καθαριότητα είναι δύο: 1) το σπίτι θα μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο αρκετά συχνά και 2) η μαμά θα νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν συχνότερα, επειδή πρέπει να καθαρίζει όσα τα παιδιά της αφήνουν πίσω τους.

Και μπορεί η τακτοποίηση των παιχνιδιών να μοιάζει εύκολη υπόθεση, η καθαριότητα των λεκέδων και των δαχτυλιών σε τοίχους, όμως, δεν είναι. Τώρα ήρθε η ώρα οι μαμάδες να χαλαρώσουν και με αυτό το κομμάτι της καθαριότητας. Πλέον, υπάρχει ένας τρόπος για να διατηρήσετε τους τοίχους – και κατά συνέπεια και το σπίτι σας – καθαρούς και λαμπερούς για περισσότερο.

Ο λόγος για το νέο πλαστικό χρώμα της Vivechrom, Neopal Ultra Resist. Ένα σκληρό και εξαιρετικά πλενόμενο χρώμα (Class 1, EN 13300), το οποίο έχει πολύ υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση, απλώνεται θαυμάσια και στεγνώνει γρήγορα, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα καλαίσθητο ματ φινίρισμα.

Πώς λειτουργεί;

Το Neopal Ultra Resist της Vivechrom δημιουργεί μία υδρόφοβη μεμβράνη που μετατρέπει τους κοινούς υδατοδιαλυτούς λεκέδες, όπως αναψυκτικά, καφές, κρασί, λάσπη, σε σταγόνες οι οποίες ρέουν στην επιφάνεια του χρώματος χωρίς να διεισδύουν σε βάθος. Έτσι μπορεί να καθαριστεί πολύ πιο εύκολα απ’ ότι ένα κοινό πλαστικό χρώμα και οι τοίχοι παραμένουν σαν καινούργιοι για καιρό.

Πώς καθαρίζονται οι λεκέδες;

Οι λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν με μαλακό πανί και νερό με λίγο υγρό απορρυπαντικό και σε χρόνο όχι περισσότερο από 15 λεπτά από τη δημιουργία του λεκέ. Μάλιστα, το NEOPAL Ultra Resist υπερβαίνει κατά πολύ την κατηγορία χρωμάτων Class 1 (πρότυπο EN 13300), η οποία προβλέπει ότι μετά από 200 κύκλους υγρής απότριψης, το χρώμα στον τοίχο έχει απώλεια πάχους μεγαλύτερη από 5μm. To NEOPAL Ultra Resist ακόμα και μετά από 1000 κύκλους υγρής απότριψης, δηλαδή 5 φορές περισσότερο από αυτό που απαιτείται από το πρότυπο, παραμένει Class 1, καθώς έχει απώλεια πάχους φιλμ μικρότερη από 5μm. Να σημειώσουμε, ότι για να αποκτήσει το χρώμα πλήρη αντοχή στο πλύσιμο πρέπει να περάσουν 15 ημέρες από το βάψιμο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.