Αναγνώρισε η Μαρκέλλα την ύποπτη γυναίκα- Από το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον

Προς εξιχνίαση του εγκλήματος, αναφορικά με την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, προχωρά η Αστυνομία, ειδικά μετά τα όσα είδαν στις κάμερες ασφαλείας, αλλά και έπειτα από τις καταθέσεις της 10χρονης.

Οι έρευνες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν επικεντρωθεί σε μια γυναίκα, η οποία φέρεται να ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού. Υπενθυμίζεται ότι το παιδί βρέθηκε μόνο του σε ένα βενζινάδικο στην Καλαμαριά το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ – ΜΠΕ, πέρα από τις κάμερες ασφαλείας, και το ίδιο το παιδί, το οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας στο πλευρό της παιδοψυχολόγους, αναγνώρισε τη γυναίκα, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό το κίνητρο της πράξης της, ούτε το αν εμπλέκεται άλλο άτομο στην υπόθεση.

Πάντως, όπως αναφέρει δημοσίευμα του thestival.gr, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη έχει μπει μια γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας σε διάφορα βίντεο. Σε κανένα από τα βίντεο η εν λόγω γυναίκα δεν βρίσκεται μαζί με την Μαρκέλλα.

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να περπατά κοντά στο σημείο εξαφάνισης της 10χρονης την ώρα που το παιδί σχόλασε από το σχολείο. Επίσης έχει καταγράφει σε βίντεο στην περιοχή της οδού Θ. Σοφούλη την ώρα εύρεσης της 10χρονης.

Τα καλά νέα πάντως είναι, ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του, ενώ δείχνει να συνέρχεται σιγά-σιγά από το αρχικό σοκ.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα και με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστα Γιαννόπουλου, η ζωή του παιδιού θα διερευνηθεί, ώστε να εξασφαλιστεί το καλώς έχειν της πορείας της και στο μέλλον.