Ανακαλύψαμε το μυστικό για μεγαλύτερη άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου

Άσχημη ψυχολογία, αίσθημα πόνου, χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι μερικά από τα συμπτώματα που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες κατά τις δύσκολες ημέρες κάθε μήνα. Είτε είναι μητέρες ή αδερφές, είτε σύζυγοι ή φίλες, ή όλα αυτά μαζί, χρειάζεται να φροντίζουν για τα πάντα, να δίνουν λύσεις, να αποφασίζουν, ενώ παράλληλα πρέπει να παραμένουν στο ύψος των περιστάσεων και να μη δείχνουν καταπονημένες.

Και εκτός από όλα τα παραπάνω έχουν να ανησυχούν για πιο πρακτικά ζητήματα που αφορούν αυτή την καθόλου ευχάριστη περίοδο του μήνα: Να επιλέξουν μεταξύ απαλότητας ή προστασίας για την προσωπική τους φροντίδα; Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα με τη ζέστη να επιδεινώνει την κατάσταση, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε άβολα και να μην απολαμβάνουμε την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου.

Η Νέα σειρά Always Platinum έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό το δίλλημα, προσφέροντας ταυτόχρονα εκπληκτική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία στις γυναίκες που θέλουν να τα έχουν όλα και να απολαμβάνουν όλες τις ημέρες του μήνα, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβάζονται!

Πρόκειται για μία νέα γενιά σερβιέτας που προσφέρει εκπληκτική απαλότητα και μοναδική προστασία χάρη στο πρωτοποριακό, μαλακό της κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά. Η Νέα Always Platinum καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών, προσφέροντας:

• Μαλακό κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά, για προστασία από διαρροές και απίστευτη αίσθηση απαλότητας

• Ακόμα μεγαλύτερη προστασία από διαρροές, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της με ενισχυμένο πυρήνα απορροφητικότητας

• Τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών που κλειδώνει τις οσμές για αίσθηση φρεσκάδας

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή σειρά γυναικείας φροντίδας, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη θηλυκότητα, ειδικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και άνεση. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγουν ανάμεσα στην απαλότητα ή την προστασία, καθώς η Νέα Always Platinum προσφέρει την πολυτέλεια αυτού του συνδυασμού σε μία μόνο σερβιέτα!