Ανατροπή με την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη – Βασικός μάρτυρας πέφτει σε αντιφάσεις

Η αυτοχειρία του 14χρονου Μάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του έχει μπει στο επίκεντρο της έρευνας της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει τα έμπειρα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν φαίνεται να προκύπτει περίπτωση bullying ή κάποιο διαδικτυακό επικίνδυνο παιχνίδι.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένουν έως τα τέλη της εβδομάδας το σύνολο των αποτελεσμάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να είναι απολύτως βέβαιοι για τους “αποκλεισμούς” ή “επιβεβαιώσεις” πιθανοτήτων, που αποτέλεσαν την αφορμή, ο 14χρονος Μάκης να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα με τέτοιο τρόπο.

 Βασικός μάρτυρας της υπόθεσης πέφτει σε αντιφάσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr ένα απ’ αυτά τα πρόσωπα που θεωρείται βασικός μάρτυρας και με τον οποίο έχουν μιλήσει οι αστυνομικοί έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις. Πιστεύουν όμως ότι είναι θέμα χρόνου να μιλήσει για τις αληθινές συνθήκες υπό τις οποίες οδηγήθηκε στον θάνατο το 12χρονο αγόρι, εκτιμώντας ότι πρόκειται για ατύχημα και όχι για κάποια προσχεδιασμένη ενέργεια.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη – Βασικός μάρτυρας πέφτει σε αντιφάσεις

Αλαλούμ με τα ευρήματα για τη Τζωρτζίνα – Βρέθηκαν φιαλίδια αίματος του παιδιού σε άλλα νοσοκομεία

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στα ΓΕΛ