Απέβαλαν τα 3 παιδιά της από το σχολείο λόγω του προκλητικού λογαριασμού της στο Instagram

Την οργή της εξέφρασε μια μαμά τριών παιδιών από το Σακραμέντο των ΗΠΑ, όταν το καθολικό σχολείο στο οποίο φοιτούσαν την ενημέρωσε, ότι δεν μπορεί πλέον να δέχεται να φοιτούν αυτά εκεί, αφού ο λογαριασμός που διατηρεί στα social media με τις εξαιρετικά προκλητικές εικόνες, έχει ξεσηκώσει όλους τους γονείς.

Η Crystal Jackson διατηρεί στο Instagram λογαριασμό με περισσότερους από 638 χιλιάδες followers με το ψευδώνυμο the.real.mrs.poindexter, μέσω του οποίου έχει βγάλει υπέρογκα χρηματικά ποσά χάρη στις άκρως προκλητικές της φωτογραφίσεις.

Η ίδια, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζει πως τα παιδιά της είναι εξαιρετικοί μαθητές και όλο αυτό που τους συμβαίνει με το σχολείο μόνο κακό τους κάνει. “Ας επιτεθούν σε εμένα – Ας αφήσουν, όμως, τα παιδιά μου ήσυχα!”

Τον λογαριασμό της ανακάλυψε ένας μπαμπάς του σχολείου, ο οποίος έπειτα το είπε στη γυναίκα του και εκείνη το διέδωσε σε όλο το σχολείο.

Όσο για το γιατί αποφάσισε να κάνει τόσο προκλητικές φωτογραφίσεις και να τις δημοσιεύσει; Η ίδια είπε, ότι το έκανε για να αναθερμάνει ερωτικά τη σχέση της με τον άνδρα της. “Είναι ένας τρόπος να έρθουμε ξανά κοντά και να αναβιώσω τις φαντασιώσεις μου. Με αυτές τις εικόνες ανακτώ ξανά την αυτοπεποίθησή μου και νιώθω σέξι, ενώ και η σχέση με τον άνδρα μου έχει βελτιωθεί. Επιπλέον, συμβάλλω σημαντικά στο εισόδημα της οικογένειας.”

Αυτή τη στιγμή η Jackson και ο άνδρας της αναζητούν άλλα σχολεία για τα παιδιά τους, ωστόσο δεν θα επιλέξουν ξανά καθολικό σχολείο, γιατί είναι σαφές πως ούτε σε αυτό θα τους θέλουν.

Καλεί, τέλος, τις γυναίκες να γίνουν λίγο πιο υποστηρικτικές μεταξύ τους: “Αν οι μαμάδες υποστήριζαν η μία την άλλη, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος.”

πηγή: newsinfo.inquirer.net