Τραγικό! Κοριτσάκι 3 ετών κατάφερε να επιβιώσει για 4 μέρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Ένα περιστατικό που σοκάρει έλαβε χώρα στην Ουαλία με ένα κοριτσάκι 3 ετών να καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή μετά από 4 μέρες που πέρασε μόνη της,.

Σύμφωνα με τις αρχές η μητέρα του κοριτσιού, Λουίζ Έβανς, βρέθηκε κρεμασμένη στο κρεβάτι της, τέσσερις μέρες μετά την αυτοκτονία της, ενώ μαζί της στο σπίτι βρισκόταν και η 3χρονη κόρη της.

Το μικρό κορίτσι κατάφερε και επέζησε μόνο του για 4 μέρες τρώγοντας μόνο ψωμί και βούτυρο.

Το κοριτσάκι βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία επεσήμανε η μικρή επέζησε επειδή κατανάλωνε ψωμί και βούτυρο. Η 28χρονη μητέρα είχε αποκτήσει ακόμη έναν γιο, ο οποίος έμενε με τον πατέρα του.

Η 28χρονη Λουίζ Έβανς, που έβαλε τέλος στη ζωή της μπροστά στην 3χρονη κόρη της!

Να σημειωθεί πως πριν η Λουίζ Έβανς βάλει τέλος στην ζωή της είχε στείλει μήνυμα στην μητέρα της, στην οποία ζητούσε να φροντίσει την κόρη της, καθώς η ίδια είχε «τελειώσει». Η μητέρα της της απάντησε «Μην είσαι χαζή», χωρίς να έχει καταλάβει καθόλου περί τίνος πρόκειται.

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν οι δύο γυναίκες, καθώς τις επόμενες μέρες η μητέρα της 28χρονης προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς αποτέλεσμα. Ετσι μετά από 4 ολόκληρες μέρες, η ίδια απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Να σημειωθεί πως πριν η Μόρις αυτοκτονήσει, δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail έπινε και μεθούσε συνεχώς, ενώ είχε πέσει και θύμα ενδοοικογενειακής βίας στις προηγούμενες της σχέσεις.