Αρκαδία: Τι έδειξε η νεκροψία του 15χρονου μαθητή που “έφυγε” αιφνίδια

Αρκαδία: Τι έδειξε η νεκροψία του 15χρονου μαθητή που "έφυγε" αιφνίδια

H κοινωνία της Αρκαδίας αλλά και το πανελλήνιο αναζητά την αιτία πίσω από τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου Ηλία από το χωριό Μαντέικα.

Ο 15χρονος βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο νεκρός, το πρωί της Δευτέρας με την αστυνομία να ενημερώνεται λίγο μετά τις 07.00. Η υπόθεση ερευνάται και προς το παρόν το μόνο που αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα της νεκροψίας/νεκροτομής

Αδιευκρίνιστη αίτια θανάτου”, έδειξε η νεκροψία νεκροτομή που έγινε στον άτυχο 15χρονο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.  Οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, αφού ολοκληρωθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, θα ρίξουν φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο στον δεκαπεντάχρονου μαθητή.

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου, φούντωσαν τα σενάρια για το τι συνέβη στον μαθητή και ξαφνικά ενώ ήταν υγιής, “έφυγε” από τη ζωή. Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να αφήσουν αιχμές για εμβολιασμό του παιδιού έναντι του κορωνοϊού.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο λοιμωξιολογος Κώστας Χρυσανθόπουλος που με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Σκάι Πάτρας 89,4, διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία και τα σενάρια αυτά. Ειδικότερα ανέφερε  “Είναι fake news. Καμία σχέση. Κάποιοι άρχισαν να λένε διάφορα για τους δικούς τους λόγους. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κανείς νέος άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από εμβόλιο MRNA. Σε όλον τον κόσμο”.

Διαβάστε επίσης:

“Είμαι έξυπνος, αλλά βαριέμαι εύκολα και συχνά χάνω τη συγκέντρωσή μου”: Μαθητής με ΔΕΠΥ γράφει στη δασκάλα του

Απ’ ό,τι ή απ’ ότι; Ένας έξυπνος τρόπος για να τα ξεχωρίζουν οι μαθητές και να τα γράφουν σωστά

Το προαύλιο αυτού του ελληνικού δημόσιου σχολείου γέμισε με επιδαπέδια παιχνίδια και οι μαθητές ενθουσιάστηκαν