“Ας χαρούμε το χιόνι”: H ανάρτηση αυτού του Δημοτικού ενθουσίασε τους μαθητές

Κλειστά θα είναι σήμερα και αύριο (24-15/1) τα σχολεία στην Αττική αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδας φέρνει έντονες χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο.

Αλαλούμ και χάος με την τηλεκπαίδευση στα σχολεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, όπου υπάρχουν κλειστά σχολεία λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν διήμερη τηλεκπαίδευση. Η εν λόγω απόφαση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς όπως διαμηνύουν δεν έχουν καμία απολύτως υποχρέωση να χρησιμοποιήσουν δικό τους εξοπλισμό για εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Από νωρίς σήμερα το πρωί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του infokids.gr καταγράφονται και πολλά προβλήματα στην τηλεκπαίδευση που σχετίζονται με το δίκτυο αλλά και την αδυναμία εκπαιδευτικών λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων να έχουν πρόσβαση στις σχολικές μονάδες για να κάνουν από εκεί τηλεκπαίδευση.

Η ανακοίνωση αυτού του Δημοτικού ενθουσίασε τους μαθητές

Στα πρότυπα της περσινής ανακοίνωσης του 23ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης με την οποία καλούνται οι γονείς να αδράξουν την ευκαιρία, να ντυθούν ζεστά και να βγουν με τα παιδιά στο κοντινό πάρκο για να παίξουν χιονοπόλεμο μέχρι τελικής πτώσεως αλιεύσαμε μια αντίστοιχη ανακοίνωση που έστειλε το 26ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου και χαροποίησε ιδιαιτέρως τους μαθητές!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σχολείου “ Ας χαρούμε το χιόνι, ας παίξουμε λίγο χιονοπόλεμο και ας φτιάξουμε χιονάνθρωπο και αγγελάκια στο χιόνι. Δεν έχουμε κάθε μέρα αυτή την ευκαιρία!!! Από την Διεύθυνση του Σχολείου, για όσους γονείς ανησυχούν, υπάρχει η διαβεβαίωση ότι τα μαθήματα των δύο ημερών θα αναπληρωθούν εντός της σχολικής χρονιάς . Καλό Παιχνίδι σε μικρούς και μεγάλους ( γιατί είμαστε όλοι παιδιά).⛷️🏂⛷️🏂⛷️🏂⛷️🏂⛷️🏂⛷️🏂⛷️🏂❄️☃️⛄❄️☃️⛄❄️☃️⛄