Ασπρόπυργος: Όλο το παρασκήνιο με το βρέφος στη μέση του δρόμου και τα 4 νήπια κλειδωμένα στο αμάξι

Ασπρόπυργος: Όλο το παρασκήνιο με το βρέφος στη μέση του δρόμου και τα 4 νήπια κλειδωμένα στο αμάξι

Το πανελλήνιο χθες σοκαρίστηκε από την είδηση ότι πριν δυο μέρες βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο ένα βρέφος ενός έτους παρατημένο στο δρόμο και σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν κλειδωμένα σε αυτοκίνητο 4 νήπια.

Τι συνέβη τελικά με αυτά τα 5 παιδιά

Σε καταυλισμό Ρομά με δύο παραπήγματα στον Ασπρόπυργο, Αλβανός εργάτης διερχόμενος (09/10) εντόπισε βρέφος να κινείται μόνο του με τραύματα από κακοποίηση και ενημέρωσε την Αστυνομία. Κατά τη μετάβαση των πληρωμάτων στο χώρο, το βρέφος ηλικίας περίπου ενός έτους, ήταν μόνο του χωρίς παρουσία ενήλικα στο χώρο.

Σύμφωνα με το nantiareport.gr σε μικρή απόσταση εντόπισαν σταθμευμένο κλειδωμένο όχημα, μέσα από το οποίο ακούγονταν κλάματα, και στο πορτ παγκαζ βρήκαν ένα νήπιο, ενω στην καμπίνα του οχήματος τρία ακόμα ανήλικα.

Οι 2 μητέρες τα άφησαν για να…πάνε για ψώνια

Οι δύο Ρομά μητέρες -ηλικίας 25 και 27 ετών- καθώς οι Ρομα σύζυγοί τους είναι έγκλειστοι σε Σωφρονιστικά Καταστήματα για ναρκωτικά, πάει για ψώνια και αφήσει τα παιδιά να τα προσέχει 13χρονη ομόφυλή τους, και τα κλείδωσε στο όχημα.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο “Παίδων” σε προστατευτική φύλαξη, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σχημάτισε δικογραφία για τις δύο Ρομά μητέρες των ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης:

Πότε θα δοθούν τα νέα self test στους μαθητές

Oι μαθητές αυτού του Δημοτικού δημιούργησαν τη δική τους υπηρεσία delivery του κολατσιού με …ρομπότ!

Θεσσαλονίκη: Απόλυτη φρίκη από τα βίντεο και τις νεώτερες πληροφορίες για τους βιασμούς ανηλίκων από τον θείο