Φέτος, οι πολυτιμότεροι παίκτες της σχολικής χρονιάς κερδίζουν στο Athens Metro Mall

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε λίγες ημέρες και οι περισσότεροι γονείς βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Οι λίστες με τα απαραίτητα είναι έτοιμες και εμείς σε εγρήγορση, για να ξεκινήσουν τα παιδιά μας το σχολείο προετοιμασμένα όσο καλύτερα γίνεται.

Πού θα πάμε για να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε σε ένα μέρος και να τα ψωνίσουμε ξεκούραστα, ευχάριστα και –παράλληλα- κερδίζοντας δώρα;

Μα, στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, φυσικά! Το Athens Metro Mall.

Φέτος, μάλιστα, από τις 30 Αυγούστου έως τις 28 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά μας έχουν τη δυνατότητα να γίνουν οι πολυτιμότεροι παίκτες και να κερδίσουν υπέροχα δώρα!

Από τις 30 Αυγούστου, λοιπόν, τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL σας περιμένουν για να εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα είδη για τη νέα σχολική χρονιά με μοναδικές επιλογές σε σχολικά, παιχνίδια, αθλητικά, είδη ένδυσης και υπόδησης και να βγείτε… κερδισμένοι.

Πώς;

Από τις 30 Αυγούστου έως τις 28 Σεπτεμβρίου, επισκεφθείτε το ATHENS METRO MALL και γίνετε ο Back 2 School MVP πραγματοποιώντας τις πιο cool σχολικές αγορές, απολαμβάνοντας live αναμεταδόσεις του MundoBasket, λαμβάνοντας μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και κερδίζοντας υπέροχα δώρα!

Το MundoBasket έχει την τιμητική του στο ATHENS METRO MALL! Έτσι, από τις 30 Αυγούστου έως τις 28 Σεπτεμβρίου ο παίκτης που θα συγκεντρώνει καθημερινά το υψηλότερο σκορ στα διαδραστικά μπασκετικά παιχνίδια* θα κερδίζει μοναδικά δώρα! 

Για όσους, μάλιστα, θέλουν να βρίσκονται στην «καρδιά» των εξελίξεων, στο ειδικά διαμορφωμένο ραδιοφωνικό booth (επίπεδο 0), ο Sport-FM θα εκπέμπει live από το ATHENS METRO MALL στους αγώνες που θα συμμετέχει η Εθνική μας Ομάδα και θα κληρώνει μοναδικά δώρα!

(*η συμμετοχή στο παιχνίδι γίνεται με την επίδειξη αποδείξεων οποιασδήποτε αξίας, της ίδιας ημέρας, στο InfoDesk).

Τα Happy Family Weekends συνεχίζονται

Τον Σεπτέμβριο, κάθε Σάββατο και Κυριακή στα Happy Family Weekends, οι μικροί μας φίλοι περνούν ατελείωτες ώρες διασκέδασης με δημιουργικές κατασκευές, πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες, από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL.

Ακόμα και οι πιο μικροί μας φίλοι (18 μηνών έως 3 ετών) μπορούν στο 4ο επίπεδο να συμμετέχουν σε ειδικές δράσεις που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές.

Athens Metro Mall

Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος, 173 43

210 9769444