Αθλητικό Κέντρο Emileon Αγρίνιο

Δημοτικό Διαμέρισμα Δοκιμίου, Αγρίνιο | Τηλ.: 26410 55520, Fax: 26410 55482 | Ιστοσελίδα: www.emileon.gr

Το Αθλητικό μας Κέντρο, το Emileon Sport Center, αποτελεί τόπο προορισμού των σχολικών εκδρομών, των περισσότερων σχολείων της περιοχής μας. Και φέτος, από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα που διανύουμε, ξεκίνησαν οι επισκέψεις. Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, έχουν φιλοξενηθεί στο χώρο μας.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους δασκάλους – καθηγητές τους, έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Κέντρο για να αθληθούν, να διασκεδάσουν, να περάσουν ξέγνοιαστα το πρωινό τους, κάνοντας ένα απαραίτητο διάλειμμα στο καθημερινό διάβασμα. Οι προπονητές μας είναι εκεί για να τους βοηθήσουν να παίξουν όποιο άθλημα επιθυμούν και όλο το προσωπικό μας στη διάθεσή τους, για να περάσουν ευχάριστα.
Σε πολλές περιπτώσεις η εκδρομή συμπίπτει με πρωινή προπόνηση της ομάδας του Παναιτωλικού και τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους παίκτες μας. Να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφα, να συνομιλήσουν, να τους γνωρίσουν από κοντά. Άλλες φορές, όταν δεν υπάρχει προπόνηση, αντιπροσωπία των ποδοσφαιριστών έρχεται να τους συναντήσει.

Πρώτη επιλογή των παιδιών είναι το ποδόσφαιρο. Τα έξι γήπεδα αρκούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και να… χορτάσουν μπάλα. «Μάχες» γίνονται και στο γήπεδο του μπάσκετ, από τους φίλους του αθλήματος. Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζει και το τένις. Ένα άθλημα που δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά με τη λειτουργία της Ακαδημίας τένις στο Emileon Sport Centerγνωρίζει σημαντική ανάπτυξη.