Αυτό το Δημοτικό Σχολείο θα υποδεχθεί τους μαθητές την 1η Ιουνίου με τα πιο λαμπερά χρώματα!

Η κ. Πέρη Καμαρίτη, ζωγράφος και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Ηρακλείου Κρήτης, δεν άφησε την περίοδο της καραντίνας να περάσει άσκοπα.

Εντελώς αφιλοκερδώς και γνωρίζοντας πως τα παιδιά θέλουν όσο τίποτε άλλο να επιστρέψουν στο αγαπημένο τους σχολείο, πήρε τα πινέλα της και μεταμόρφωσε την αυλή του σχολείου σε έναν χαρούμενο …παιδότοπο!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά του δημοσίευμα του maleviziotis.gr, η ζωγράφο δέχτηκε αφιλοκερδώς την πρόταση του Συλλόγου Γονέων να ομορφύνει τον χώρο και να τον γεμίσει με παιχνίδια… εδάφους!

Βατραχάκια, νούφαρα, σαλιγκάρια μετατράπηκαν σε παιχνίδια για κουτσό για να παίζουν τα παιδιά στο διάλειμμα. Πεταλούδες, λουλουδάκια και μέλισσες έδωσαν ζωή στο άχρωμα τσιμέντο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και δεν έχει τελειώσει εδώ. Έπεται συνέχεια όπως λέει η ίδια: “Έχεις τα πινέλα. έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα”, Ν. Καζαντζακης. 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας αυλή Α & Β… Έπεται συνέχεια…”.