Αρχική Προτάσεις Αγοράς Caprice Let’s Connect: Ο διαγωνισμός που θα σας φέρει πιο κοντά με τους αγαπημένους σας

Caprice Let’s Connect: Ο διαγωνισμός που θα σας φέρει πιο κοντά με τους αγαπημένους σας

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι διακοπές είναι όλο και πιο κοντά μας. Πώς θα μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας στην διάρκειά τους;

Με τα υπέροχα δώρα τεχνολογίας που σας προσφέρουν τα Caprice.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας Caprice Let’s Roll, τα Caprice Παπαδοπούλου αναγνωρίζοντας την ανάγκη των νέων για επικοινωνία, τους καλούν να συμμετάσχουν στο νέο διαγωνισμό Caprice Lets Connect, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα τεχνολογίας & να είναι «connected» με αυτούς που αγαπούν!

 Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια Caprice Lets Connect καλεί το κοινό να αγοράσει τα αγαπημένα του Caprice Παπαδοπούλου με το κίτρινο αυτοκόλλητο, να βρει τον κωδικό στη συσκευασία και να μπει στο www.capriceletsroll.gr για να τον καταχωρήσει. Αυτόματα, o κάθε καταναλωτής μπαίνει στην κλήρωση για να διεκδικήσει κάθε εβδομάδα ένα Samsung Galaxy S8 και πολλά ακόμα δώρα τεχνολογίας. Κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή για την εβδομαδιαία κλήρωση, ενώ παράλληλα ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί.

Εκτός απ’ το διαγωνισμό Lets Connect, το κοινό μπορεί επιπλέον μέσω του website της ενέργειας να βρει και το mini-game Connecting the Dots και να δοκιμάσει πόσα dots θα καταφέρει να ενώσει. Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό όσες φορές επιθυμούν.

Βρες και εσύ τώρα τον κωδικό στις αγαπημένες σου συσκευασίες CAPRICE Παπαδοπούλου και ζήσε την πιο "CONNECTED" εμπειρία.

 Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου 2018.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.