Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Δ. Λήμνου: Οδοντιατρικές εξετάσεις στους μαθητές των σχολείων του νησιού (από 23/1)

Δ. Λήμνου: Οδοντιατρικές εξετάσεις στους μαθητές των σχολείων του νησιού (από 23/1)

Από σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη Λήμνο,  Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής, στην οποία οι οδοντίατροι του νησιού θα εξετάζουν τους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η δράση πραγματοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Ιατρικό Οδοντιατρικό Σύλλογο Νομού Λέσβου σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου, τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, τον ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου και με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού.

Στον πίνακα αναγράφονται οι ημέρες κατά τις οποίες θα εξεταστούν οι μαθητές και οι μαθήτριες του κάθε σχολείου, μετά από την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους. Το πρωί, από την ώρα έναρξης των μαθημάτων, και το απόγευμα από τις 18:00 η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στον χώρο του κάθε σχολείου σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Τα νήπια θα πρέπει να συνοδεύονται κατά την εξέταση από τους γονείς τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter