Δ. Χανίων: Με 400 νέα αντιβακτηριδιακά κρεβάτια εξόπλισε τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία

Ο Δήμος Χανίων για ακόμη μια φορά αναδεικνύεται πρωτοπόρος καθώς εξόπλισε με  400 νέα αντιβακτηριδιακά κρεβάτια τα Ολοήμερα Νηπιαγωγεία που υπάγονται στην αρμοδιότητά του.

Η συγκεκριμένη προμήθεια, συνολικού ύψους 15.000 ευρώ, καλύπτει μια χρόνια ανάγκη αγοράς εξοπλισμού στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, ενώ πληροί όλες τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές για τους εκπαιδευτικούς χώρους.

Πρόκειται για ένα ακόμη μέτρο στην προσπάθεια αποφυγής της διασποράς του ιού και προστασίας της σχολικής κοινότητας. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αυτό το μήνα ο Δήμος προμήθευσε τα σχολεία με χαρτοσέντονα μιας χρήσης.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Χανίων  Π. Σημανδηράκης, ανέφερε ότι “Γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια αναβάθμισης του σχολικού περιβάλλοντος, με την προμήθεια απαραίτητου υλικού, με την αντικατάσταση των κλασικών δαπέδων με αντικραδασμικά, όπου αυτά χρειάζονται, καθώς και με την ανανέωση και τον εμπλουτισμό των προαυλίων χώρων των νηπιαγωγείων, με παιχνίδια και όργανα γυμναστικής. Στο τέλος αυτής της προσπάθειας θα έχουμε παραδώσει στην εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων, ένα αναβαθμισμένο σχολικό περιβάλλον”,