Δάκρυα συγκίνησης από την Ολυμπία Χοψονίδου στο τελευταίο μπασκετικό αντίο του Βασίλη Σπανούλη

Με τους αδελφούς Αγγελόπουλος στο πλευρό του και με εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε χθες τον μπασκετικό κόσμο ως παίκτης του Ολυμπιακού σε μία τιμητική εκδήλωση που έλαβε χώρα γι’αυτόν στο ΣΕΦ.

Στον λόγο του αναφέρθηκε, βέβαια, στην επαγγελματική του καριέρα ως μπασκετμπολίστας, όμως ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή των ευχαριστιών οπότε ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του περισσότερο από κάθε άλλον, ξεκινώντας βέβαια από την οικογένειά του και δη τη γυναίκα του:

“Να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου, που πάντα προσπαθούσε να τα έχει όλα έτοιμα για εμένα και να φροντίζει για εμένα και είναι δίπλα μου σε όλες τις καλές και άσχημες στιγμές, τα παιδιά μου που πάντα είχαν ένα παράπονο, μια ερώτηση για εμένα, τον αδερφό μου και τη μητέρα μου που ήταν πάντα δίπλα μου από μικρός και καλλιέργησαν τον χαρακτήρα μου με τον δικό τους τρόπο…”

Η Ολυμπία Χοψονίδου, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, παρακολουθούσε τον αγαπημένο της έχοντας στην αγκαλιά της την κορούλα της και τα υπόλοιπα παιδιά της καθισμένα γύρω της. Πίσω της ακριβώς βρισκόταν ο αδερφός του Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρης, επίσης μπασκετμπολίστας στην Α2 κατηγορία.

Στην συνέχεια του λόγου του, ο King Bill, όπως αναγραφόταν στις φωτεινές πινακίδες, είπε πόσο γεμάτος νιώθει από την πορεία του. Περιέγραψε ότι το “τερμάτισε”, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε και νιώθει υπερήφανος για την καριέρα που έκανε.

Η στιγμή, βέβαια, που έκλεψε την παράσταση ήταν όταν σε ένα σύντομο βίντεο οι 3 γιου του μίλησαν στην κάμερα, λέγοντας στον πατέρα τους να μην αγχώνεται τώρα που σταμάτησε το μπάσκετ, εκείνοι θα αναλάβουν από εδώ και στο εξής, και εκδηλώνοντας του την αγάπη τους! Αμέσως μετά ακολούθησαν τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια του, τα οποία του είπαν πόσο τον αγαπούν και του έστειλαν ένα γλυκό φιλί!

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα στο 28ο λεπτό:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου βάφτισαν το έκτο παιδί τους! (φωτος)

Ολυμπία Χοψονίδου: Το απίστευτο σώμα της 6 παιδιά μετά και το μαγιό που κλέβει την παράσταση φέτος το καλοκαίρι (φωτο)

Βασίλης Σπανούλης: Το τελευταίο σουτ της καριέρας του