Δασκάλα κατηγορείται ότι οδήγησε 14χρονο σε πάρκινγκ και επιχείρησε να τον αποπλανήσει

Μια 23χρονη δασκάλα από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας, κατηγορείται, ότι οδήγησε μετά το σχολείο 14χρονο μαθητή σε χώρο στάθμευσης και επιχείρησε να κάνει σεξ μαζί του στο αυτοκίνητό της.

Τις αποκαλύψεις έφερε στο φως η Daily Mail Australia, σύμφωνα με την οποία η δασκάλα γεωγραφίας Monica Elizabeth Young κατηγορείται, ότι έχει επαλειμμένα αποπλανήσει τον εν λόγω μαθητή.

Οι ερευνητές παρακολούθησαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που δείχνει ότι το αυτοκίνητο της Young βρέθηκε στον εν λόγω χώρο στάθμευσης, ωστόσο δεν φαίνεται τι συνέβη μέσα σε αυτό.

Η ίδια, πάντως, η οποία αφέθηκε ελεύθερη την περασμένη Παρασκευή, αρνείται στο δικαστήριο, ότι υπήρξε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, άλλος μαθητή υπήρξε μάρτυρας του συμβάντος, το οποίο και επιβεβαιώνει.

Επιπλέον, η ίδια δημοσίευσε και μία φωτογραφία της στο Snapchat, στην οποία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με τη λεζάντα “τον περιμένω”, ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο της αυτό δεν καθιστά αποπλάνηση.

Σε κάθε περίπτωση, το δικαστήριο διέταξε να τεθεί η δασκάλα, η οποία είναι και αρραβωνιασμένη, σε κατ’ οίκον περιορισμό καταβάλλοντας εγγύηση 850.000 δολαρίων Αυστραλίας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

πηγή: dailymail.co.uk