Δώρα που διευκολύνουν την καθημερινότητα για την αγαπημένη σου μητέρα

Δώρα που διευκολύνουν την καθημερινότητα για την αγαπημένη σου μητέρα

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και αποτελεί την ιδανική αφορμή για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στις γυναίκες που τόσο αγαπάμε και εκτιμάμε, κάνοντάς τες να νιώσουν ξεχωριστές. Τι καλύτερο από την επιλογή ενός δώρου που θα βελτιώσει την καθημερινότητά της και θα κάνει τη ζωή της πιο εύκολή.

Η LG Electronics (LG) δημιουργώντας προϊόντα με νέες τεχνολογίες και καινοτομίες φροντίζει οι αγαπημένες σας να αισθάνονται άνετα στη ζωή τους.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, το κλιματιστικό Dualcool Prestige της LG θα δώσει τη λύση στις αυξημένες ανάγκες για υγιεινό περιβάλλον. Πρόκειται για μία σειρά οικιακών κλιματιστικών που συνδυάζει την εξοικονόμηση ενέργειας1, τον χαμηλό θόρυβο και τον αποτελεσματικό καθαρισμό της ατμόσφαιρας. Με την καινοτόμο τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™ προσφέρει ενεργειακή απόδοση και γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη ψύξη2 και θέρμανση, ενώ διαθέτει αθόρυβη λειτουργία3.

Εάν ο χρόνος της μητέρας δεν είναι αρκετός και πρέπει να προλάβει όσα περισσότερα γίνεται σε μια ημέρα, ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG θα της λύσει το πρόβλημα. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά4 τους, προσφέροντας τη δυνατότητα για λιγότερες πλύσεις. Με την τεχνολογία ezDispenseTM 5 διανέμεται αυτόματα η βέλτιστη ποσότητα απορρυπαντικού και αποθηκεύεται ακόμα περισσότερο απορρυπαντικό στο δοχείο6, ενώ καθορίζεται αυτόματα η δόση που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων, μειώνοντας τον κίνδυνο παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα. Διαθέτει τεχνολογία TurboWash™360˚,με την οποία επιταχύνεται η πλύση και τα ρούχα καθαρίζονται σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο7. Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία AI DD™8 ανιχνεύεται αυτόματα η απαλότητα και το βάρος των υφασμάτων και επιλέγονται οι βέλτιστες κινήσεις. Αυτό προσφέρει υψηλή φροντίδα στα υφάσματα, συμβάλλοντας στη μείωση της φθοράς τους.

Η εργασία από το σπίτι ή το γραφείο μπορεί να γίνει πιο αποδοτική χάρη στα LG Ergo Monitors, αφού προσφέρουν υψηλές προδιαγραφές εργονομικής καινοτομίας και συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, με τη δημιουργία μιας άνετης και σταθερής στάσης του σώματος. Η αυξημένη ευελιξία της βάσης Ergo Dual προσφέρει εκτεταμένη εργονομική δυνατότητα επιλογής των ρυθμίσεων επέκτασης, ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο άξονα, περιστροφής στον οριζόντιο άξονα, ύψους, κλίσης, διάφορες διατάξεις όπως «Side by Side», «Center-Portrait», «Pivot» και «Stacked»9, καθώς και υψηλή παραγωγικότητα, αυξάνοντας την εστίαση και την εμπειρία του χρήστη. Είναι εξοπλισμένο με πάνελ IPS, διαθέτει κομψό σχεδιασμό και δυνατότητα εύκολης εγκατάστασης, αναπαράγει λεπτομερείς εικόνες και ακριβή χρώματα και αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για χρήση καθημερινών εφαρμογών, αλλά και για επεξεργασία εικόνας και video, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη, άνετη και ιδιαίτερα παραγωγική εργασία.

Το ασύρματο ηχείο XBOOM Go XG5QBK της LG θα προσφέρει στις μαμάδες άπειρες στιγμές χαλάρωσης ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική και μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου. Με νέο Woofer τύπου track και ισχυρή απόδοση 20W – την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία – το ασύρματο ηχείο αποδίδει δυνατό και ζωντανό ήχο. Με το XG5QBK και με τη βοήθεια του αλγόριθμου ενίσχυσης, το μπάσο είναι ακόμα πιο ισχυρό ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Αντίστοιχα, το Sound Boost διευρύνει το ηχητικό πεδίο και ο ήχος γίνεται μοναδικός. Το XG5QBK έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 18 ώρες10 ενώ διαθέτει προστασία IP6711 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη, ώστε να μπορεί να παίζει μουσική σε οποιοδήποτε μέρος.

Για στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας μια αγαπημένη ταινία, οι τηλεοράσεις LG OLED, είναι γνωστές για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας τους. Παράγουν ζωντανά, ακριβή χρώματα με βαθύ μαύρο και υψηλή αντίθεση για εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες ενώ διαθέτουν όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά. Διαθέτει AI Picture Pro και την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας HDR Expression Enhancer που εντοπίζει και βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (π.χ. πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή, δίνοντάς τους μια πιο ζωντανή ποιότητα με βελτιωμένη ευκρίνεια και τρισδιάστατη εφαρμογή, εφαρμόζοντας χαρτογράφηση τόνου βασισμένη στη βαθιά εκμάθηση. Το FILMMAKER MODE™ κάνει την εικόνα πιο αληθινή και διατηρεί την οπτική του σκηνοθέτη, ενώ το Dolby Vision™ ζωντανεύει τις σκηνές. Το Dolby Atmos®12 παράγει καθηλωτικό και χωρικό ήχο και ο χρήστης απολαμβάνει τη μαγεία του κινηματογράφου από το σαλόνι του σπιτιού.

Φέτος, μην ξεχάσετε τις αγαπημένες σας μητέρες, προσφέρετέ τους ένα δώρο από την LG και αλλάξτε την καθημερινότητά τους προς το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η UNICEF ολοκληρώνουν το πιλοτικό τριετές πρόγραμμα «Εγγύηση Για το Παιδί»

«Η Μικρή Γοργόνα» έρχεται στους κινηματογράφους και η Μαρίνα Σάττι είναι η φωνή της Άριελ