Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια για νέους γονείς από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια για νέους γονείς από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Εκπαιδευτικός Υγειονομικός Σταθμός Αθηνών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησε δωρεάν βιωματικά σεμινάρια που απευθύνονται σε νέους γονείς με στόχο την προαγωγή υγείας σε βρέφη και παιδιά. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος και οι δύο γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά, χρησιμοποιώντας προπλάσματα με απώτερο σκοπό την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος.

Τα θέματα που παρουσιάζονται καλύπτουν τις εξής θεματικές ενότητες:

• Καθημερινή φροντίδα - περιποίηση βρέφους
• Μητρικός θηλασμός
• Συνήθη προβλήματα νεογνών - βρεφών και η αντιμετώπισή τους
• Διατροφή βρέφους - παιδιού

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από καταρτισμένες και έμπειρες Νοσηλεύτριες - Επισκέπτριες Υγείας, σε ολιγομελή τμήματα 8 έως 10 ατόμων, κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα, στο χώρο του Ε.Υ.Σ. Αθηνών.

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 213 2068992 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.)
Fax: 210 6910143
E-mail: eysath@redcross.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.