Δωρεάν webinar από το Infokids για την Πρόληψη της Υγείας των παιδιών (14/11)

Δωρεάν webinar

Η  προαγωγή της σωματικής, ψυχικής, πνευματικής και κοινωνικής υγείας για όλα τα παιδιά, από τη γέννησή τους μέχρι και την εφηβεία είναι το ζητούμενο για όλους τους γονείς. Για την επίτευξη του στόχου απαραίτητος είναι ο προληπτικός έλεγχος των παιδιών με ανά διαστήματα κλινική παιδιατρική εκτίμηση και διενέργεια ενδεδειγμένου εργαστηριακού ελέγχου σύμφωνα με τις συστάσεις της Αμερικάνικης Ακαδημίας Παιδιατρικής.

Στο δωρεάν σεμινάριο του Infokids.gr με θέμα: «Πρόληψη Υγείας των παιδιών», το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις  14 Νοεμβρίου, στις 17:00 θα διερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.

ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

  • Γεώργιος Χρούσος, καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), ο οποίος έχει συγγράψει περισσότερα από 900 επιστημονικά άρθρα και πάνω από 600 αναλύσεις σε επιστημονικές επιθεωρήσεις αλλά και κεφάλαια σε επιστημονικά εγχειρίδια.

Ο καθηγητής θα μάς μιλήσει σχετικά με την αξία της πρόληψης στην υγεία των παιδιών.

  • Άννα Παρδάλη, Παιδίατρος, Παιδίατρος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Αναπτυξιακή και Εφηβική Υγεία και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιων Παιδίατρων Αττικής.

H παιδίατρος θα αναφερθεί στην αξία των εμβολιασμών.

Συντονίζει: Μαρία Κεφαλά, δημοσιογράφος.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Μέσω της σελίδα μας στο Facebook

Με την Ευγενική Υποστήριξη

Διαβάστε επίσης

Καταγγελία – σοκ: Πατέρας παιδιού ΑμεΑ υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε το παιδί του σε ιδιωτικό ψυχιατρείο

«Εύδοξος»: Νέα εφαρμογή για εύκολη ανταλλαγή φοιτητικών συγγραμμάτων