Δύσκολες στιγμές – Ολοκληρώθηκε η εκταφή της Τζωρτζίνας

Δύσκολες στιγμές - Ολοκληρώθηκε η εκταφή της Τζωρτζίνας

Όπως επιβεβαιώθηκε και από εικόνες που μετέδωσε το «MEGA Σαββατοκύριακο», λίγο πριν τις 7:00 το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, ενώ προηγήθηκε τρισάγιο για τα τρία κορίτσια.

Στο κοιμητήριο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, βρέθηκαν αστυνομικοί, ιατροδικαστής και εισαγγελέας, ο ιερέας που διάβασε το τρισάγιο, συγγενείς, άνθρωποι του Δήμου, αλλά και ιδιώτης ερευνητής, που ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι την εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και να αφαιρεθεί το tablet έδωσε χθες η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών. Το tablet αφού ανασχεθεί, θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Τι θα “πει” το τάμπλετ;

Το tablet το είχε τοποθετήσει στον τάφο της Τζωρτζίνας η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης τοποθετούσε στους τάφους των τριών κοριτσιών αγαπημένα τους αντικείμενα.

Το τάμπλετ θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζινας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου για το τάμπλετ που έβαλε στον τάφο της Τζωρτζίνας
Να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη ότι το παιδί ετάφη με το tablet έγινε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή και επιβεβαιώθηκε αρχικά από το γραφείο τελετών αλλά αργότερα και από τους δύο γονείς.

Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, δια του συνηγόρου της μητέρας Όθωνα Παπαδόπουλου, υποστηρίζει ότι ο μόνος λόγος που το tablet τοποθετήθηκε στον τάφο του παιδιού ήταν ότι ήθελα να έχει μαζί της η Τζωρτζίνα το αγαπημένο της αντικείμενο.

Ερωτηθείς σχετικά, ο δικηγόρος της πλευράς Πισπιρίγκου είπε -σε ειρωνικό τόνο- ότι δεν θα βρεθούν κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση στο τάμπλετ:

«Θα είχε ένα ενδιαφέρον να ελεγχθεί, γιατί έχει μέσα κινούμενα σχέδια και εκπομπές που παρακολουθούσε το μωρό. Περνούσε πολλές ώρες την ημέρα με το αντικείμενο αυτό και έτσι προέκυψε η απόφαση, να το τοποθετήσουν για να το έχει μαζί της»

«Μας προκαλεί εντύπωση», λέει και η πλευρά του πατέρα Μάνου Δασκαλάκη
O δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη εξερχόμενος -προ τριημέρου- του ανακριτικού γραφείου, όταν ο πατέρας είχε διαχωρήσει πλήρως τη θέση του από την Πισπιρίγκου ανέφερε ότι και σε αυτούς προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το παιδί ετάφη μαζί με το tablet του.

«Εμείς γνωστοποιήσαμε στην ανακρίτρια ότι το παιδί ετάφη μαζί με το tablet, ήταν μια επιθυμία της κατηγορουμένης και μαζί με τα άλλα δύο παιδάκια να ταφεί κάτι προσωπικό. Στην Τζωρτζίνα ζήτησε να θαφτεί και το tablet, κάτι που προκαλεί εντύπωση», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη

Αναστέλλεται η λειτουργία του εργοστασίου παραγωγής Kinder στο Βέλγιο μετά τον εντοπισμό σαλμονέλας

Βιασμός 10χρονης στη Νέα Σμύρνη: Καλούν για εξηγήσεις τους δασκάλους του σχολείου της

Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: Ανοίγει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το tablet