Έφηβοι εν δράσει: Μια γιορτινή βόλτα στην πλατεία Τράιμπερ στο κέντρο της Αθήνας (29/4)

Από νωρίς το απόγευμα, το Σαββάτο 29 Απριλίου, από τις 5:30 έως τις 9:30 το βράδυ, η πλατεία Τράιμπερ γίνεται πολύχρωμη, πλημμυρίζει με ήχους, ιστορίες, εικόνες, μουσικές, ρυθμό και χαμόγελα!

Η γιορτή γνωριμίας Έφηβοι εν δράσει: πλατεία Τράιμπερ! αποτελεί ένα ανοικτό κάλεσμα σε εφήβους, τις οικογένειές τους, αλλά και στους κατοίκους της Αθήνας, με αφορμή τη λειτουργία του Εφηβικού Δικτύου, ενός χώρου αφιερωμένου στους νέους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, όπως έκθεση φωτογραφίας και προβολή ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι ίδιοι οι έφηβοι, εργαστήρια πηλού, κόμικς και βιβλιοδεσίας, παιχνίδια και εικαστικές παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο.

Η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού και υλοποιείται με την υποστήριξη του συνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τους φορείς Athens Comics Library, Exile Room και El Sistema Greece. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Βασιλική Δελή, Βιργινία Αξιώτη, Δάφνη Κουρή, Μαριέτα Παυλάκη, ο dj Nikolas Kapa, καθώς και εθελοντές του Εφηβικού Δικτύου.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ: 210 5247470 και στο e-mail: diktio22@gmail.com