“Έφυγε” αιφνίδια καθηγητής του 3ου Γενικού Λυκείου Λάρισας

«Έφυγε»  αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο φυσικός Αστέριος Αναγνώστου που δίδασκε στο 3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, τον άτυχο εκπαιδευτικό βρήκε οικείο του πρόσωπο στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις του. Εκτιμάται ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Λάρισας αναφέροντας τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του ευγενέστατου συναδέλφου μας καθηγητή Αστέριου Αναγνώστου.

Ο αγαπητός σε όλους μας Αστέριος ήταν μια πολυσέβαστη παρουσία που τίμησε με το ήθος, την επιστημονοσύνη και την πολιτεία του τον εκπαιδευτικό χώρο για πολλά χρόνια.

Στην αγαπημένη του οικογένεια, στους μαθητές και στους συναδέλφους του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

"Έφυγε" αιφνίδια καθηγητής του 3ου Γενικού Λυκείου Λάρισας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών αναφέροντας τα εξής: “Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών με θλίψη αποχαιρετά τον Αστέριο Αναγνώστου. Ο Αστέριος Αναγνώστου , εκλεκτός συνάδελφος, εξαίρετος εκπαιδευτικός και άνθρωπος, έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων.

Η εκπαιδευτική του προσφορά πολύτιμη, σημαντική και πολυετής. Από κάθε θέση στην οποία υπηρέτησε. Ως καθηγητής, ως επιστήμονας και ως στέλεχος της Εκπαίδευσης.

Το κενό που αφήνει η απουσία του είναι πολύ μεγάλο. Εκφράζουμε στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια. Θα τον έχουμε για πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννης: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός» – Το μήνυμα για τη δυσλεξία που αξίζει να ακούσουν οι γονείς

Επεκτείνεται και στους καταρτιζόμενους των ΔΙΕΚ το στεγαστικό επίδομα 1000 ευρώ

Δ. Βριλησσίων:Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου