Δ. Βριλησσίων:Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Δ. Βριλησσίων:Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, για τους μαθητές των Βριλησσίων, θα δημιουργήσει ο Δήμος μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με εθελοντές καθηγητές, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης.

Όπως ενημερώνει, τα μαθήματα που θα ξεκινήσουν στις 18 Οκτωβρίου, είναι δωρεάν, θα διδάσκονται διαδικτυακά και απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Τμήματα θα δημιουργηθούν στα εξής μαθήματα: Αρχαία Ελληνικά, Νεοελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Βιολογία. Τα μαθήματα θα γίνονται στην πλατφόρμα zoom από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, απογευματινές ώρες.

Δηλώστε συμμετοχή

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλεί όποιον ενδιαφέρεται, να συμπληρώσει την απαιτούμενη δήλωση συμμετοχής που υπάρχει στο site του Δήμου και να την παραδώσει στο γραφείο της Αντιδημάρχου Σοφίας Χαντζάρα ή να τη στείλει συνημμένη στο sxantzara@vrilissia.gr & ant.paideias@vrilissia.gr.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων, (το οποίο ενδέχεται να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν), θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση στο site του Δήμου Βριλησσίων.

Διαβάστε επίσης:

Coach: Ο νέος ρόλος του σύγχρονου γονιού και πώς θα ανταποκριθούμε

Μπακογιάννης: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός» – Το μήνυμα για τη δυσλεξία που αξίζει να ακούσουν οι γονείς

Θρίλερ λεχώνας στην Πάτρα: “Άνοιξε η καισαρική και ένιωθα τα όργανα μου να ξεκολλάνε. Ζω από θαύμα”