“Είδαμε από την αρχή ψυχρότητα” λέει ο αστυνομικός που πρώτος πήρε αγκαλιά το μωρό στα Γλυκά Νερά

Κάθε ώρα που περνάει όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό στα Γλυκά Νερά, δράστης του οποίου αποδεικνύεται τελικά να είναι ο ίδιος ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν. Πριν από λίγη ώρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης αποκαλύπτει, ότι είχαν από την αρχή την σωστή υποψία.

Την 11η Μαΐου, λίγες ώρες μετά το φονικό, μας συγκλόνισε η εικόνα του αστυνομικού να βγαίνει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά με το μωρό του ζευγαριού αγκαλιά. Σήμερα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αποκαλύπτει περισσότερα για την στιγμή εκείνη…

Όπως, λοιπόν, είπε, “βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση «Πιστόριους». Όλοι οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή υποπτευθεί τον 32χρονο πιλότο, από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι του -σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση είναι λανθασμένη.

Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ “ψαγμένο”. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του. Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολαϊν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά”.

Ο κ. Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε επίσης ότι ο συνάδελφος αστυνομικός που είδαμε αγκαλιά με τη μικρούλα, εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. «Αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για ναπροστατέψει το μωρό, επειδή ο νους του πήγε στο κακό. «Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Αναφορικά με το γεγονός, ότι ο δράστης ήταν δεμένος, ο Γιώργος Καλλιακμάνης υπογράμμισε, ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά “λύσε με, πνίγομαι”, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Όσο για τον νεκρό σκύλο, όπως λέει ο κ. Καλλιακμάνης σίγουρα τον σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος: «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένος στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Τελικά, είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη: «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες άνοιξαν μόνο το επιτραπέζιο;».