“Είμαι 1000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας” δηλώνει η Δήμητρα – Τι συνέβη τελικά στην Ίριδα;

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε για όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

“Αθώα η Ρούλα”

Συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητα της αδερφής της, χαρακτηρίζοντας“άδικο όλο αυτό που συμβαίνει με τη Ρούλα”.

“Είμαι 1000% σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας, μιλάω μαζί της καθημερινά και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση” τόνισε η αδερφή της.

Τι συνέβη με τον θάνατο της Ίριδας

Σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας στον οποίο και ήταν παρούσαεγώ τη βρήκα την Ίριδα, πήγα να την ξυπνήσω. Προσπαθήσαμε να την επαναφέρουμε”. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά« Ξυπνήσαμε το πρωί και πήγα εγώ να ξυπνήσω το παιδί, είδαμε ότι δεν ανέπνεε και προσπαθούσαμε να το συνεφέρουμε. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ το οποίο ήρθε, πήρε το παιδί το πήγε στο Καραμανδάνειο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του», ανέφερε αρχικά για εκείνο το πρωινό.

«Εγώ δεν ήμουν στο δωμάτιο, μπήκα το πρωί και το είδα να μην αναπνέει. Το βρήκα νεκρό, δεν είχα καταλάβει πως κάποιος είχε κάνει κάτι κακό στο παιδί, αν είχε συμβεί αυτό θα το είχα καταλάβει, δεν είναι τεράστιο το σπίτι. Μέσα στο σπίτι ήμουν εγώ μαζί με τη Ρούλα και την Τζωρτζίνα. Η Ρούλα κοιμόταν δίπλα μου», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Θα βρεθούν ουσίες στην Ίριδα;

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα αίτια θανάτου της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε

«Το παιδί ήταν στο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα και στο άλλο δωμάτιο ήμουν εγώ με τη Ρούλα. Δεν υπήρξε καμιά ουσία στην Ίριδα, θα είχε βρεθεί στις τοξικολογικές οι οποίες ήταν καθαρές όλες.  Η Τζωρτζίνα κοιμόταν και ξύπνησε από τις φωνές της αδερφής μου το πρωί», είπε στον ANT1 η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Αστυνομία ξεκινά έρευνα για την Ίριδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, «κλειδί» στις έρευνες αναμένεται να αποτελέσει το θάνατος της 6.5 μηνών Ίριδας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο έμπειρος δημοσιογράφος, εφόσον αποδειχτεί ότι ο θάνατος της μικρής Ίριδας, η οποία πέθανε στην κούνια της, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αφού θα οδηγήσουν πιθανώς σε νέα σύλληψη.

Πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο βράδυ του θανάτου του μωρού.

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ

Όπως ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος αν η Ρούλα Πισπιρίγκου τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη και αρνητική στάση που κρατάει στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας και την ίδια στάση κρατήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, τότε οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη από κοινού στην 33χρονη μητέρα και στο συγγενικό της πρόσωπο, εφόσον κανείς δεν θα διευκρινίζει τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κατερινόπουλος ξεσπαθώνει και αποκαλύπτει “αβολες” αλήθειες για τον Μάνο και τη Ρούλα

Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης – “Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές” λέει η γιαγιά

Θάνατος 6.5 μηνών Ίριδας: Ποιο πρόσωπο ερευνάται – Έρχεται σύλληψη;