Αρχική InfoTeens Νέα Είναι 15 ετών, με παραπανίσια κιλά και εντυπωσιάζει με τις πιρουέτες της!

Είναι 15 ετών, με παραπανίσια κιλά και εντυπωσιάζει με τις πιρουέτες της!

Πιστεύετε ότι ένα κορίτσι πρέπει να είναι αρκετά αδύνατο για να ασχοληθεί με το μπαλέτο ή ότι πρέπει να έχει συγκεκριμένο σωματότυπο για να ακολουθήσει τα όνειρα της; Η 15χρονη Lizzy Howell έρχεται να καταρρίψει τέτοιου είδους στερεότυπα με την ιστορία της.

Η ίδια προπονείται τουλάχιστον τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και αποδεικνύει περίτρανα ότι η αφοσίωση, η επιμονή και η θέληση μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα! Τι κι αν έχει μερικά παραπανίσια κιλά; «Όταν θέλεις κάτι πολύ, τότε αυτό γίνεται!», έρχεται να μας υπενθυμίσει το 15χρονο κορίτσι που καταπολεμά τα στερεότυπα με το χορό.

Η Lizzy Howell από το Delaware των ΗΠΑ ασχολείται ήδη 10 χρόνια με το χορό και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες κοπέλες, έπειτα από το παραπάνω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral. Εκτός από το μπαλέτο, η Lizzy μαθαίνει κλακέτες και ασχολείται με τη jazz μουσική.

Η 15χρονη τονίζει ότι ο χορός τη βοηθά στη διαχείριση του άγχους που της προκαλεί ένας ψευδοόγκος στον εγκέφαλο, μια κατάσταση που προκαλεί αυξημένη πίεση του υγρού που υπάρχει γύρω από τον εγκέφαλο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει γίνει επίσημη πρεσβευτής του Dancing for You, μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.