Αρχική Infokids Υγεία Έκκληση για βοήθεια: O 8χρονος Μανώλης πάσχει από επιληψία και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Έκκληση για βοήθεια: O 8χρονος Μανώλης πάσχει από επιληψία και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Πριν λίγο λάβαμε την έκκληση για οικονομική βοήθεια που απευθύνει η οικογένεια του 8χρονου Μανώλη που πάσχει από φαρμακοανθεκτική επιληψία λόγω μιας μεγάλης κύστης που υπάρχει στον εγκέφαλο του παιδιού. Οι γιατροί συνέστησαν άμεσα χειρουργική επέμβαση όμως η οικογένεια αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις ενός τέτοιου χειρουργείου και απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες να τη βοηθήσουν. Για τον λόγο αυτό ανοίχθηκε ένας λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα, όπου ο καθένας, εάν το επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει καταθέτοντας όποιο ποσό θέλει, ώστε να μαζευτεί το απαιτούμενο για την επέμβαση του Μανώλη χρηματικό ποσό, το οποίο ανέρχεται στις 12.000 ευρώ.

Το κείμενο της έκκλησης είναι το κάτωθι:

"Αυτός είναι ο Μανώλης μου ο οποίος πάσχει από σοβαρή φάρμακο ανθεκτική επιληψία λόγω  μιας κύστης μεγάλης στον εγκέφαλο είναι 8 ετών μετά από πολλές φαρμακευτικες αγωγές που φυσικά δεν τον κάλυψαν αποφασιστηκε η χειρουργική επέμβαση η οποία πλέον είναι η μόνη λύση για να μην χειροτερεψει η επιληψία σε πολύ άσχημο βαθμό. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για την επέμβαση. Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει να μαζευτεί ένα ποσό στο λογαριασμό του παιδιού IBAN GR7101107880000078800627909 ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων κοινοποίηση παρακαλω. Γιωτα Αλοιμονου Όποιος επιθυμεί μπορεί να το κοινοποιήσει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.