Αρχική Νέα Έκκληση για βρεφικά είδη για νεογέννητο αγόρι - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Έκκληση για βρεφικά είδη για νεογέννητο αγόρι - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Η αγαπημένη Μελένια, η μοναδική κλόουν-γιατρός της χώρας που συνδυάζει τις γνώσεις της στην ιατρική, με το παιχνίδι, προσφέροντας απλόχερα το χαμόγελο της στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη, σε παιδικές ψυχούλες που αντί να παίζουν ανέμελα σε πάρκα και παιδικές χαρές, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή για ακόμη μια φορά αποδεικνύει το μεγαλείο και την τεράστια ανθρωπιά της απευθύνοντας έκκληση μέσω Facebook ώστε να συγκεντρωθούν βρεφικά είδη για μια έγκυο που θα γίνει μανούλα σε 2 μόλις μήνες και το σπίτι της βρίσκεται στην Κινέτα.

Δείτε την έκκληση της Μελένιας

Γυναίκα που θα γεννήσει σε 2 μήνες το πρώτο της παιδάκι, αγοράκι, ζητά ό,τι μπορεί να χρειάζεται για τον πρώτο καιρό. Ο,τι έχετε και ο,τι σας περισσεύει. Μην αγοράσετε.

Έδωσα ένα πορτ μπεμπέ της κόρης μου που είναι τώρα 4 μηνών. Θα χρειαστεί ΟΛΑ τα υπόλοιπα. Περιοχή Κινέτα. 
Συλλογή ειδών απο Δευτέρα, μέχρι να οργανώσω τα σωστά σημεία παράδοσης, που μάλλον θα είναι Βύρωνας, Πειραιάς και Χαλάνδρι.

Αν κάποιος έχει μεταφορική και μπορεί εν καιρώ να βοηθήσει με μεταφορές σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ας μου μιλήσει.

Σήμερα θα βρίσκομαι στο παίδων σε παιδάκι και μετά στο Μάτι σε άλλο παιδάκι και άλλες οικογένειες. Επικοινωνία με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ για καλύτερη οργάνωση.
Υπομονή, αν χρειαστεί ξαναστείλτε.

Σας ευχαριστώ...
Μελένια

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.