Έκκληση: Η 17χρονη Σοφία ακρωτηριάστηκε και χρειάζεται την βοήθειά μας για να αποκτήσει τεχνητό μέλος

Η ανάγκη καλύφθηκε 

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 17χρονης Σοφίας Δούγλα, με καταγωγή από τον Πολυπλάτανο Φλώρινας, η οποία διαγνώστηκε με το σύνδρομο Klippel – Trenaunay, αναγκάστηκε να προβεί σε ακρωτηριασμό του ενός κάτω άκρου της.

Η οικογένεια ζητά οικονομική ενίσχυση λόγω του πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού που απαιτείται για τη δημιουργία τεχνητού μέλους, χρειάζεται τη βοήθεια μας.

Τι είναι το σύνδρομο σύνδρομο Klippel – Trenaunay

Το σύνδρομο Klippel-Trenaunay είναι ένα σύνολο συγγενών ανωμαλιών που αφορούν ένα ή περισσότερα μέλη, και συνήθως χαρακτηρίζεται από την τριάδα: (α) τριχοειδικές δυσπλασίες, (β) φλεβικές δυσπλασίες και (γ) υπερτροφία μαλακών μορίων και οστών ενός κάτω μέλους. Σε κάποιες περιπτώσεις (περίπου 20%) οι ανωμαλίες αφορούν αμφότερα τα κάτω μέλη ή την πύελο ή το θώρακα, ενώ μπορεί να συνυπάρχουν και άλλες συγγενείς ανωμαλίες (π.χ. των δακτύλων). Απουσιάζουν οι αρτηριοφλεβικές επικοινωνίες.

Οι τριχοειδικές δυσπλασίες είναι του τύπου των τριχοειδικών αιμαγγειωμάτων. Το βάθος τους ποικίλει και μπορεί να αφορούν μόνο το δέρμα ή να εκτείνονται βαθύτερα στους υποδόριους ιστούς μέχρι τους μυς και τα οστά. Οι δερματικές εκδηλώσεις είναι το πρώτο σημείο της πάθησης. Οι φλεβικές δυσπλασίες συνήθως αφορούν μόνο επιπολής φλέβες με τη μορφή κιρσών και συγκεκριμένα μια διατεταμένη χωρίς βαλβίδες φλέβα κατά μήκος της έξω επιφάνειας ενός κάτω μέλους από το πόδι μέχρι το μηρό ή το γλουτό.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την 17χρονη Σοφία

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR13 0172 2580 0052 5809 6719 472

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5258-096719-472

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΔΟΥΓΛΑ ΣΟΦΙΑ, ΜΑΡΤΣΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Tο κείμενο της έκκλησης

Τα καταφέραμε ! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους και γνωστούς που ανταποκρίθηκαν τόσο άμεσα !! Το ποσό συγκεντρώθηκε εξαιρετικά γρήγορα ! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ !! Να είστε καλά ! ♥️♥️

Gepostet von Katerina Tenar Tenaridou am Samstag, 6. Juni 2020