Εξαφάνιση 48χρονης Ευριδίκης: «Η κόρη μου είναι στον βυθό της λίμνης, δεν ήταν τυχαίο που βούτηξε Πέμπτη» λέει η μητέρα της

Πεπεισμένη ότι η 48χρονη κόρη της Ευριδίκη που αγνοείται από τις 22 Σεπτεμβρίου στην Ευρυτανία είναι τελικά στον βυθό της Λίμνης των Κρεμαστών εμφανίστηκε η μητέρα της.

«Η κόρη μου είναι στον βυθό της λίμνης, δεν ήταν τυχαίο που βούτηξε Πέμπτη» λέει η μητέρα της 48χρονης

«Το παιδί μου 99% από αυτά που μας είπε που ακούσαμε, που άφησε πιστεύω, ότι είναι μέσα στη λίμνη. Αν άντεχε να είναι έξω δεν νομίζω» είπε χαρακτηριστικά στο STAR.

Όπως είπε, μάλιστα, το γεγονός ότι διάλεξε την Πέμπτη για να βουτήξει δεν ήταν τυχαίο αφού ημέρα Πέμπτη είχε «φύγει» από τη ζωή και ο πατέρας της 48χρονης πριν από πολλά χρόνια.

Η ίδια είπε ακόμα ότι «για τον γαμπρό μου βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, έκανε τα πάντα για να είναι ευχαριστημένη η κόρη μου. Η Ευρυδίκη δεν είχε προβλήματα όμως είχε πολλές φορές αναφέρει ότι θα δώσει τέλος της ζωής της. Πρόσφατα είχε πάλι αποπειραθεί».

«Βάζει το χέρι της στη φωτιά» για τον γαμπρό της και σύζυγο της 48χρονης

H μητέρα της 48χρονης περιέγραψε και το πώς ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της κόρης της: «Τρώγαμε και σηκώθηκαν τα παιδιά να φύγουνε και στο διάδρομο ο γαμπρός χτυπάει το τηλέφωνο παίρνει ένας φίλος του, στενός φίλος που είχαν συμμαθητή τους και του λέει τι έγινε.

Το παιδί λέει “όχι πάλι ρε μαμά” και φεύγουμε με τον γαμπρό φτάνουμε στη γέφυρα και πήρε την αστυνομία και του Κερασοχωρίου και τους λέει η γυναίκα με αυτό και αυτό».

Στο ερώτημα, δε, αν ισχύει ότι η κόρη της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και γι’αυτό πήγε να αυτοκτονήσει, η μητέρα της 48χρονης απάντησε «όχι γιατί είχε πάει και την προηγούμενη εβδομάδα στη γέφυρα Επισκοπής και μου τηλεφώνησε ο Νίκος και μου είπε να την πάρω στο viber γιατί ήταν ανεβασμένη επάνω για να την καθυστερήσω μέχρι να πάει εκείνος. Ανεμίζανε τα μαλλάκια και της είπε τι κάνει εκεί και πως θα πέσει και πρέπει να κατέβει και τότε την πήρε τηλέφωνο ο γιος της».

Αυτός είναι λόγος που μπορεί να μην βρεθεί ποτέ η 48χρονη Ευρυδίκη

Χθες, το Star προχώρησε σε αυτοψία στην περιοχή, όπου συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες.

Ένας από τους εθελοντές, μιλώντας για την ιδιομορφία της λίμνης, ανέφερε πως ίσως η σορός της Ευρυδίκης να μην βρεθεί ποτέ, παρά το σαρωτικά σκαναρίσματα στον βυθό.

«Αν τελικά η Ευρυδίκη έπεσε στα νερά της λίμνης, ίσως η σορός της να μην βρεθεί ποτέ. Αρχικά η λίμνη δεν έχει άνωση, οπότε το σώμα ίσως δεν θα μπορέσει να αναδυθεί. Αν και δεν υπάρχουν ρεύματα, ωστόσο, η λίμνη έχει υπόγειες πηγές, οπότε μπορεί να έχει παρασυρθεί κάπου. Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση η σορός της να έχει φαγωθεί από σαρκοφάγα ψάρια, θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Μητροπολίτης Συμεών για παιδοβιαστή: “Να δικαστεί 100 φορές πιο αυστηρά που χρησιμοποιούσε την Eκκλησία”

Πώς οι αλγόριθμοι «παρακολουθούν» τα παιδιά μας και πώς να τα προστατεύσουμε

Πώς αντέδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστοπούλους όταν έμαθε ότι η κόρη του πήγε στις Φιλιππίνες;

“Μωρό μου, τι κάνεις;” έστελνε ο 53χρονος στη 12χρονη – “Μιλούσε με έναν Πακιστανό για 50 ευρώ – Tην προσέγγισε και ζευγάρι”