Τραγωδία στο Βόλο – Γέννησε το μωρό της νεκρό – Πώς η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη

Η χαρά και τα γέλια για τον ερχομό του μωρού μετατράπηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη σε θρήνο και τραγωδία για ένα ζευγάρι από το Βόλο. Ο σύζυγος κατηγορεί τους γιατρούς για εγκληματικά λάθη, που στοίχισαν τη ζωή του βρέφους και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή της συζύγου του.

Η γέννα του μωρού κατέληξε σε τραγωδία

Η ετοιμόγεννη γυναίκα πήγε χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου για να φέρει στον κόσμο το αγγελούδι και τότε οι γιατροί την ενημέρωσαν για ότι το έμβρυο είναι νεκρό. Δεν είχε ενοχλήσεις και δεν είχε αντιληφθεί κάτι το ανησυχητικό.

Η μέρα που πίστευαν ότι θα ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους, ήταν δυστυχώς εφιαλτικής. Η έγκυος πήγε για να γεννήσει και τότε διαπιστώθηκε το δυσάρεστο. Το έμβρυο που κυοφορούσε ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, το έμβρυο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν είχε διαγνωστεί εγκαίρως και γεννήθηκε νεκρό.

Σε έξαλλη κατάσταση, ο πατέρας του μωρού αναζητούσε ευθύνες στους γιατρούς που δεν αντιλήφθηκαν νωρίτερα τον θάνατο του εμβρύου και δεν είχαν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της κύησης, ενώ επικράτησαν οι πιο ψύχραιμοι για να συγκρατήσουν την οργή του.

Διαβάστε επίσης:

“Ζητούσε φωτογραφίες και από τα αδέρφια της” λέει η γιαγιά της 12χρονης – Ερευνάται και άτομο του περιβάλλοντος

Μία ολόκληρη οικογένεια στην Κρήτη σπουδάζει στο ίδιο Πανεπιστήμιο – Πώς τα κατάφεραν

Εξαφάνιση 48χρονης Ευριδίκης: «Η κόρη μου είναι στον βυθό της λίμνης, δεν ήταν τυχαίο που βούτηξε Πέμπτη» λέει η μητέρα της