Έκτακτη είδηση: Κλείνει το Golden Hall λόγω κρούσματος – Εξετάζονται αυστηρότερα μέτρα στην λειτουργία επιχειρήσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες η μη τήρηση των μέτρων αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού θα οδηγήσει στη λήψη περαιτέρων έκτακτων μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Έκλεισε το Golden Hall λόγω κρούσματος

Το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 15:00 το εμπορικό κέντρο Golden Hall ανακοίνωσε την απόφαση του να κλείσει προσωρινά, λόγω κορονοϊού. Η απόφαση του Golden Hall να κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα πάρθηκε μετά τον εντοπισμό κρούσματος του ιού. Μάλιστα, ο κόσμος που βρισκόταν μέσα στο πολυκατάστημα, άκουσε από τα μεγάφωνα την ανακοίνωση πως κλείνει για προληπτικούς λόγους και ζητήθηκε από εργαζόμενους και πελάτες να εκκενώσουν άμεσα το κτήριο. Η εταιρία που διαχειρίζεται το Golden Hall αποφάσισε να κλείσει το εμπορικό κέντρο, προκειμένου να γίνουν όλα όσα προβλέπονται από τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα προστασίας.

Εξετάζονται αυστηρότερα μέτρα στην λειτουργία επιχειρήσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες  τις επόμενες ώρες ή το αργότερο αύριο και βλέποντας κόσμο να συνωστίζεται σε,καφετέριες, επιχειρήσεις  αλλά και σε άλλους χώρους η κυβέρνηση θα εκδώσει νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα προβλέπει
αυστηρότερα μέτρα στην λειτουργία επιχειρήσεων.