Αρχική Νέα Ελπίδες για τον 13χρονο Δημήτρη Αρίστο Αλεξόπουλο

Ελπίδες για τον 13χρονο Δημήτρη Αρίστο Αλεξόπουλο

Ο πατέρας του 13χρονου Δημήτρη Αρίστου Αλεξόπουλου που αγνοείται μέχρι στιγμής, σε επικοινωνία που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, υποστήριξε ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, με την οποία ήταν μαζί σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ελπίδες ζωής για τον 13χρονο Δημήτρη Αρίστο Αλεξόπουλο

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο λόγος γίνεται για ένα αγόρι που φορούσε κόκκινη μπλούζα και στεκόταν δίπλα σε ηλικιωμένη γυναίκα.Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε έκκληση στον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες, Νίκο Καλογερίκο, είτε να επικοινωνήσει είτε με το Star, είτε με την οικογένεια.

Παράλληλα, ο κ. Σωτήρης Ντουρμούσης, ο οποίος τις δραματικές ώρες της πύρινης τραγωδίας βρισκόταν στην παραλία της Αργυράς Ακτής, είπε στον πατέρα του 13χρονου Δημήτρη ότι τον είδε με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει. Ωστόσο, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της «μαύρης» Δευτέρας.

Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 18:00 της Δευτέρας, όταν ο 13χρονος και η γιαγιά του ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του θείου του παιδιού στο Μάτι και κατευθύνονταν στην παραλία. Το αυτοκίνητο, μάλιστα, βρέθηκε άθικτο και κλειδωμένο, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των γονιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter