Αρχική InfoMommy Υγεία ΕΟΦ: Ανακαλούνται γάντια μιας χρήσης που πωλούνται σε γνωστό κατάστημα - Μην τα χρησιμοποιείτε

ΕΟΦ: Ανακαλούνται γάντια μιας χρήσης που πωλούνται σε γνωστό κατάστημα - Μην τα χρησιμοποιείτε

Την ανάκληση της παρτίδας, R8A069 (ημ. ληξ.:03/20121) του ιατροτεχνολογικού προϊόντος “VINYL εξεταστικά γάντια μιας χρήσης, Silky Soft Gloves, Eλαφρώς πουδραρισμένα, μη αποστειρωμένα, αμφιδέξια, XL” ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Γιατί ανακαλούνται τα γάντια μιας χρήσης

Στην ανακαλούμενη παρτίδα, μετά από εργαστηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η αντοχή (δύναμη θραύσης) και η υδατοστεγανότητα (αριθμός οπών) ήταν εκτός ορίων. Επίσης, επί της εξωτερικής συσκευασίας δεν αναγράφεται ο κατασκευαστής και ο επίσημος εισαγωγέας στην ΕΕ. Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος.
Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Η εταιρεία G.P.PRODUCTS A.E. (ΧΑΡΜΑΝΗΣ) ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ η οποία έχει εισάγει και διαθέσει την παρτίδα του προϊόντος στην Ελληνική Αγορά οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος προκειμένου να την αποσύρει.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης πατώντας εδώ 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.