Ο 17χρονος Γιώργος από τη Νάουσα “πέταξε” για τη γειτονιά των αγγέλων. Το γενναίο παιδί που γνωρίσαμε στο Ιnfokids.gr μέσα από τις εκκλήσεις που απήυθυνε η οικογένειά του για να βρεθούν εθελοντές αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων δεν είναι πια μαζί μας.
Το τελευταίο χρόνο έδινε σκληρή μάχη με την οξεία μυελογενή λευχαιμία όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Παιδί μιας οικογένειας με 5 παιδιά και όμως ούτε μια στιγμή δεν λύγισε.
Ο αποχαιρετισμός της μαμάς του
Η ανακοίνωση της απώλειάς του
Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από τον φιλανθρωπικό οργανισμό Παιδική Χαρά που έγραψε:
Αντίο καλέ μας Γιώργο ….Σήμερα έφυγε ένας πραγματικός μαχητής της ζωής !!! Ο Γιώργος μας, που έδινε μαθήματα ψυχικού μεγαλείου με το θάρρος του και το χαμόγελό του έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς του και τα 4 μικρότερα αδέλφια του αλλά και την Παιδική Χαρά και όλον τον κόσμο που μέσα από εμάς τον αγάπησε και έκανε ό, τι μπορούσε για να τον βοηθήσει τους τελευταίους μήνες ! Δυστυχώς το τέρας της λευχαιμίας ήταν πιο δυνατό από την καρδούλα του που έπαψε να χτυπά σήμερα το μεσημέρι … Καλό σου ταξίδι παλικάρι μας !!! … δεν θα πονάς πια.