Έχασε το ματάκι της λόγω καρκίνου – Βρήκε τον εαυτό της χάρη σε μια κούκλα που της μοιάζει

Έχασε το ματάκι της λόγω καρκίνου – Βρήκε τον εαυτό της χάρη σε μια κούκλα που της μοιάζει

Η ανάγκη της συμπερίληψης, του να νιώθει δηλαδή κανείς, ότι παρά τη διαφορετικότητά του κάπου ανήκει, είναι έκδηλη ακόμα και στις πιο μικρές ηλικίες. Στην περίπτωση αυτής της μικρούλας εκδηλώθηκε λίγο μετά τα δύο της χρόνια, όταν συνειδητοποίησε, ότι ήταν η μόνη στο περιβάλλον της που είχε μόνο ένα μάτι και αυτό την έκανε να αισθάνεται παράταιρη.

Η μαμά της, ωστόσο, βρήκε τρόπο να βοηθήσει την κόρη της να βρει χαρά και ανακούφιση. Επικοινώνησε με μία δημιουργό υπέροχων κούκλων κατά παραγγελία και ζήτησε μία που να μοιάζει στο κοριτσάκι της.

H Jessica Sebastian που έφτιαξε μια υπέροχη κούκλα-λαγουδάκι περιγράφει:

“Φτιάχνω κούκλες. Δεν είναι καμιά ηρωική δουλειά, όμως πρόσφατα μου ζητήθηκε να φτιάξω μια κούκλα, για ένα κορίτσι που είναι πραγματική υπερ-ηρωίδα.

Μια μαμά επικοινώνησε μαζί μου ρωτώντας αν θα μπορούσα να φτιάξω μια κούκλα-λαγουδάκι, με μόνο ένα μάτι, για 2 ετών κόρη της που λατρεύει τα ζώα και που έχασε το αριστερό της μάτι εξαιτίας του καρκίνου. Το κορίτσι άρχισε να παρατηρεί, ότι είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά και η γλυκιά μαμά της διάβασε σε άρθρα, ότι το να προσφέρεις σε ένα παιδί μια κούκλα που του μοιάζει μπορεί να είναι τρομερά βοηθητικό και θεραπευτικό.

Ήθελε, λοιπόν, η κόρη της να έχει μια κούκλα που της μοιάζει, δηλαδή μια κούκλα που να έχει μόνο δεξί μάτι. Μέχρι σήμερα δε νομίζω ότι μου έχει ποτέ ζητηθεί να φτιάξω κάτι τόσο τρυφερό και με τόσο μεγάλο νόημα.

Στην εικόνα βλέπετε το τρομερό αυτό κορίτσι στα τρίτα του γενέθλια, αγκαλιάζοντας το μονόφθαλμο λαγουδάκι του, το οποίο είναι τόσο τέλειο και όμορφο όσο είναι και η ίδια. Το αγαπημένο μου στοιχείο στη φωτογραφία αυτή, βέβαια, είναι το γεγονός ότι η μικρή φοράει πυτζαμάκια Wonder Woman. Αντιπροσωπεύουν τέλεια τη δύναμη και το θάρρος αυτής της μικρής υπερηρωίδας!”

πηγή: LoveWhatMatters