Έχασε τον γιο της από καρκίνο και μοιράζει δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται (βίντεο)

Έχασε τον γιο της από καρκίνο και μοιράζει δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται (βίντεο)

Ένα ξεχωριστό δώρο, έναν απεικονιστή φλεβών που λειτουργεί με υπέρυθρες ακτίνες για να απεικονίζονται όλες οι φλέβες και τα φλεβίδια στα παιδικά χεράκια κάνοντας την αιμοληψία να μην μοιάζει πια με εφιάλτη, έφερε στην ογκολογική κλινική παιδιών κι εφήβων του ΠΑΓΝΗ, η Ματίνα Κυριάκου.

Στις παιδογκολογικές κλινικές της χώρας την γνωρίζουν ως η μαμά – Ματίνα, που πριν από 4 χρόνια έχασε το παιδί της από καρκίνο.

Ο μικρός Αλέξανδρος – ένα δυνατό ως το τέλος αγόρι – δοτικός πάντα και μαχητής, κατά τη διάρκεια του δικού του αγώνα έφτιαχνε κονκάρδες – μετάλλια ανδρείας- για τα παιδιά των ογκολογικών κλινικών που πάλευαν μαζί τους θέλοντας μ’ ένα ήλιο φωτεινό κι ένα αλογάκι να τους εμπνεύσει στέλνοντας το μήνυμα πως «Ο Ήλιος Θα ξαναβγεί». 

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η μητέρα του, συνεχίζει στα χνάρια του, σκορπώντας αγάπη και προσφέροντας στήριξη στα παιδιά και τους γονείς που παλεύουν με τον καρκίνο. Λίγο πριν περάσει την πόρτα της κλινικής στο ΠΑΓΝΗ, μίλησε στην κάμερα της Κρήτη tv, δείχνοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής της. Στήριξη χρειάζονται οι γονείς των ογκολογικών παιδιών λέει. Στήριξη για να μπορέσουν ν’ αντέξουν.

Διαβάστε επίσης:

«Υιοθέτησε» τα δίδυμα της πρώην συντρόφου του, για να μην δηλώνονται ως «άνευ πατρός»

Τραγωδία στην Άρτα: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του

Πώς και πότε ανοίγουν τα σχολεία στην Ευρώπη – Τα πρωτόκολλα σε πέντε χώρες