Ευδοκία Ρουμελιώτη για την υιοθεσία που δεν έγινε: “Θα κουβαλάω αυτό το παιδί για πάντα μέσα μου”

Ευδοκία Ρουμελιώτη για την υιοθεσία που δεν έγινε: "Θα κουβαλάω αυτό το παιδί για πάντα μέσα μου"

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Ελένη” της Ελένης Μενεγάκη μίλησε χθες η γνωστή ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, περιγράφοντας τη ζωή της κατά την διάρκεια της πανδημίας, αλλά και την θλίψη της για το γεγονός, ότι δεν κατάφερε ποτέ να υιοθετήσει το αγοράκι που ήθελε.

Όπως η ίδια είπε, στην περίοδο της καραντίνας ήταν πολύ χαρούμενη, καθώς είχε την ευκαιρία να περάσει πολύ χρόνο με τον άνδρα της, ο οποίος κατά κανόνα δουλεύει πάρα πολλές ώρες, αλλά και με τα “μεγάλα της παιδιά”, όπως χαρακτηρίζει τα παιδιά του συζύγου της. «Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του συζύγου μου. Το πιο ωραίο πράγμα που έχω ακούσει από τον μεσαίο είναι: Ευδοκία χαλάρωσε, γιατί είσαι πολύ καλή μητριά» πρόσθεσε η ίδια.

Αναφορικά με την απόκτηση του δεύτερου δικού της παιδιού, όμως, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως η ίδια ήλπιζε. Η υιοθεσία, για την οποία τόσα χρόνια πάλευε, δεν μπόρεσε να γίνει και αυτό την πλήγωσε βαθιά:

«Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό, ήταν ο γιος μου. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός, ήταν με ένα παιδάκι, ένα αδερφάκι στο σπίτι, οπότε το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά…»

Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό.»

Ως προς το παιδάκι που ήθελε να υιοθετήσει, η ίδια λέει: «Δεν νομίζω να τον ξαναδώ. Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να είναι καλά. Δεν ελπίζω σε κάτι».

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

«Ήταν μόνος σε ένα νοσοκομείο…»: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκινεί μιλώντας για το παιδί που υιοθέτησε

Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας του Μάριου. Έχουμε πια 4 παιδιά»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η υιοθεσία του παιδιού μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα – Έχω πολύ θυμό»