Φάνης Μουρατίδης – Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι έχουν πει στα παιδιά τους για το διαζύγιο

Φάνης Μουρατίδης - Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι έχουν πει στα παιδιά τους για το διαζύγιο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό. Εκεί, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Την ίδια φήμη σχολίασε και χθες, μιλώντας κάμερα του Πάμε Δανάη. Αναφερόμενος στους γιους του, ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ποιες ανησυχίες τον ταλαιπωρούν τώρα που τα παιδιά μεγαλώνουν και μπαίνουν στην εφηβεία.

“Τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας θα τις μάθουν πρώτα τα παιδιά μας”

«Οι γιοι μου, Έκτορας και Αλέξανδρος, είναι 14 και 13 ετών. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κάθε καινούργια έκπληξη που μου εμφανίζεται. Στην εφηβεία των παιδιών, σημαντικός συνοδοιπόρος είναι η γυναίκα μου, για να είμαι ειλικρινής είμαι ο βοηθός της Άννας – Μαρίας με τα παιδιά μας.

Με ανησυχούσε πολύ η πρώτη τους έξοδος, ήθελα τον χρόνο μου γιατί δουλεύει στο κεφάλι σου ο κίνδυνος και εκείνη τη στιγμή θυμάσαι τον εαυτό σου με τον πατέρα σου. Θα ήθελα να είμαι πιο μοντέρνος, αλλά δυστυχώς δεν είμαι, σιγουρά η Άννα – Μαρία είναι πιο ανοιχτόμυαλη από μένα».

«Η μοναδική φορά που ενοχλήθηκα ήταν όταν κάναμε μια διαφήμιση με την Άννα – Μαρία και σχολιάστηκε άσχημα ότι παίζαμε με τα παιδιά μας, ενώ δεν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θα με «χωρίζει» κάθε τρεις μήνες, αλλά αυτό με αφορά περισσότερο για τα παιδιά μου και όχι για κάποιον άλλο λόγο», συμπλήρωσε.

Επίσης, για τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε πως θα ενημερώσει πρώτα απ ‘όλα τα παιδιά του.

«Έχουμε μεριμνήσει και μιλήσει στα παιδιά μας ότι αν συμβεί το οτιδήποτε, θα λάβουν γνώση πρώτα εκείνα και υστέρα όλοι οι άλλοι. Είναι αδύνατον να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μη μιλήσεις στα παιδιά, σκέψου ότι βλέπουν για πρώτη φορά τη μαμά τους να φιλάει κάποιον άλλον στην τηλεόραση.

«Κρίση ηλικίας ένιωσα στα 47 μου, σε πιάνουν υπαρξιακά, σκέφτεσαι αν έκανες όσα ήθελες, χάνονται φίλοι σου, η εικόνα σου αλλάζει. Περισσότερο με πειράζουν οι απώλειες, χάνω πολύ αγαπημένους φίλους και σημαντικά κομμάτια της οικογένειάς μου, όπως τον πατέρα μου».

“Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε το καταλαβαίνω”

Μιλώντας στον Κώστα Τσουρό, ο Φάνης Μουρατίδης είπε:

«Η Φαίη Ξυλά με έπεισε να κάνω τηλεόραση, εγώ δεν ήθελα, ήμουν ιδεολογικά απέναντι. Όταν έκανα τηλεόραση ένιωθα ενοχικά σε σχέση με το θέατρο, σαν να απατούσα τη σύζυγό μου.

Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνωριστήκαμε στο “Μπαμπά μην τρέχεις”. Εκεί ήταν να παίξει άλλη ηθοποιός αρχικά, και τελικά ήρθε η Άννα Μαρία. Αυτό που παίζαμε στο σίριαλ, μετά το ζούσαμε.

Ο γιος μου έχει σειρά ολόκληρη του εαυτού του που ήταν στην κοιλιά της μαμάς του. Τον πρώτο χρόνο γνωριμίας ήρθε το πρώτο παιδί και τον δεύτερο χρόνο το δεύτερο παιδί. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε το τρίτο παιδί, αν είχαμε τις προδιαγραφές, θα το κάναμε.

Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε, το καταλαβαίνω. Σου λέει, ε, κάποια στιγμή “θα χωρίσουν, ας το γράψω, δε θα παρεξηγηθώ”. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Άννα Μαρία σκηνοθετεί, γιατί λάμπει, δεν έχει χάσει την επαγγελματική της ορμή. Σε ό,τι μπορώ να σταθώ στη γυναίκα μου, ως συνοδοιπόρος, είμαι εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Δάκρυα για τον 17χρονο Φάμπιο που απανθρακώθηκε σε τροχαίο – Τα μηνύματα συμμαθητών

Βλάβη στο συκώτι της Μαλένας: Ο νέος φασματογράφος θα δώσει την αιτία θανάτου

Πάνω από 20.000 τα κρούσματα στα παιδιά – Τι δείχνει η διασπορά στα σχολεία