Φέτος στο Kidom «στρουμφίζουμε» παρέα με τον Μπαμπαστρούμφ και την Στρουμφίτα!

To Πάσχα ξετρελαίνει τα παιδιά μου! Θέλουν να ξεδώσουν – μιας και ο καιρός είναι τέλειος. Ψάχναμε να βρούμε τι θα κάνουμε γιατί φέτος το Πάσχα θα μείνουμε στην Αθήνα και είπαμε να πάμε μια βόλτα στο Kidom του Allou! Fun Park. Όταν φτάσαμε στο ταμείο και βγάλαμε το Kidom Family Pass, μας δώσανε και ένα κουπόνι για να συμμετέχουμε σε μια κλήρωση!

Ρώτησα την κοπέλα τι είναι αυτό, και με ενημέρωσε ότι θα είναι καθημερινά στο Kidom o Μπαμπαστρούμφ και η Στρουμφίτα μέχρι τις 24/04 και θα μοιράζουν δώρα. Μόλις το είπα στα παιδιά μου ξετρελάθηκαν! Περίμεναν πως και πώς να εμφανιστούν οι αγαπημένοι τους ήρωες!

Πίσω από το τεράστιο Carousel μας περίμεναν ο Μπαμπαστρούμφ και η Στρουμφίτα! Οι δύο ήρωες της νέας ταινίας «Τα Στρουμφάκια – το Χαμένο Χωριό» που κάνει θραύση στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα βρίσκονται αποκλειστικά στο Kidom όλες τις διακοπές του Πάσχα.  Καθημερινά μέχρι και τις 23 Απριλίου περιμένουν τα παιδιά για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο. Φυσικά δεν χάσαμε ευκαιρία να πάμε και εμείς να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Αναμνηστικά δωράκια από την ταινία θα κληρώνονται επίσης καθημερινά.

Αφού βγάλαμε φωτογραφίες με τον Μπαμπαστρούμφ και την Στρουμφίτα, παίξαμε αρκετά παιχνίδια στο Kidom, στο Bongo, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια, στο μαγικό Carousel , στα διάφορα τρενάκια και φυσικά στα αγαπημένα μου συγκρουόμενα.

Στη συνέχεια πήγαμε στον μεγάλο παιδότοπο COCO Fouskes όπου πίνοντας εγώ τον καφέ μου, τα παιδιά δεν σταματούσαν να τρέχουν και να παίζουν στον χώρο!

Προτείνω ανεπιφύλακτα το Kidom!

  • Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εμφανίσεων του Μπαμπαστρουμφ και τις Στρουμφίτας μπορείτε να δείτε εδώ
  • Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας: Μ. Δευτέρα – Μ. Πέμπτη: 10:00 – 23:00

Μ. Παρασκευή: 13:00 – 21:00

Μ. Σάββατο 10:00 – 22:00

Κυριακή του Πάσχα – Κυριακή του Θωμά: 10:00 – 24:00

Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00

Kidom Allou! Fun Park
Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι.Ρέντης
210 80 92 888